Emre Belözoğlu: İntikam için başarı yeterlidir

Medipol Başakşehir'in Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, Arda Turan'la ilgili konuşurken "İş ahlakıyla bir şeyler başarmak onun için çok önemli. Başarı düşmanı çok üzer. İntikam almak istiyorsa başarı yeterli olur" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Emre Belözoğlu bu sezon çıktığı 21 maçta 3 gol atarken 8 de asist yaptı.

Süper Lig'de dün Medipol Başakşehir'in sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu dikkat çeken bir yorumda bulundu.

"Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz"

Haftaya karşılaşacakları Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimizden bir tanesi olduğunu vurgulayan Emre Belözoğlu, şunları kaydetti:

  • Ne olursa olsun orada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. Hazırlanmak için önümüzde yeterli zamanımız var.

"İntikam almak istiyorsa başarı yeterli"

Arda Turan'ın takımda olmasıyla ilgili de şaka yollu göndermede bulunan Emre Belözoğlu, şöyle konuştu:

  • Gençken önümüzde Hagi ve Alex vardı. Onların açığını kapatıyorduk. Şimdi Arda'nın açıklarını kapatıyoruz. İşin şakası bu. (Gülüyor) Değerli olmak için değil işinden keyif almak için buraya geldi. Önemli olan bu. İş ahlakıyla bir şeyler başarmak onun için çok önemli. Başarı düşmanı çok üzer. İntikam almak istiyorsa başarı yeterli olur. Hepimizin için geçerli bu.

Başakşehir-Yeni Malatyaspor: 1-0