Fatih Tekke: Burası benim şehrim

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın sonunda İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke yayıncı kuruluşa konuştu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Fatih Tekke

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, İstanbulspor'u ağırladı. Konuk ekip maçtan 4-0 yenilgiyle ayrıldı. İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke yayıncı kuruluşa konuştu.

''Net pozisyonumuz yoktu''

  1. Benim açımdan duran toptan gol yedik. O ana kadar planladığımız şekilde gitti. Bizim açımızdan tek olumlu yanı var o da kart sınırındakilerin ceza almamış olması.
  2. Trabzonspor’da hataları yakaladığında ceza kesecek oyuncular var. Bizim iki pozisyonumuz var ama kayda değer bulmuyorum. Trabzonspor farkı artırabilirdi. Net bir pozisyonumuz yoktu.

''Abdullah Avcı'yı tebrik ederim''

  1. Buradan kazanımlar elde edebilirdik. Topa sahipken spontane oynadığımızda oyunun nereye geldiği belli. Daha kompakt oynamamız gerekiyor.
  2. Trabzonspor’u, Abdullah Avcı’yı ve camiayı tebrik ederim.

''Burası benim şehrim''

  1. Burası benim şehrim. Herkesin bildiği bir şey. Burada emeğimiz var. Geleceğimiz, her şeyimiz burada. Buraya ait hissediyoruz kendimizi. Tüm camiaya teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.