F.Bahçe Ülker son çeyrekte

ULEB Avrupa Ligi'nde İspanyol Badalona'ya konuk olan sarı-lacivertliler, ilk periyodu önde kapatmasına rağmen 2. ve 3. çeyrekte geriye düştü. F.Bahçe, son periyotta maçı kopardı.

F.Bahçe Ülker son çeyrekte

Basketbolda, ULEB Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Ülker, deplasmanda İspanya'nın DKV Joventut Badalona takımını 70-67 mağlup etti ve C Grubu'ndaki üçüncü maçında ikinci galibiyetine ulaştı. İlk maçında TAu Ceramica'ya deplasmanda mağlup olan ve ikinci maçında sahasında ağırladığı Alba Berlin'i eli boş gönderen sarı-lacivertliler, dün İspanya deplasmanından önemli bir galibiyet çıkardı.

Fenerbahçe Ülker 1. periyodu 19-13 önde bitirirken, evsahibi ekip ikinci periyotta üstünlüğü ele geçirdi. Devreyi 35-28 önde kapatan Badalona, 3. periyodu da 46-42 üstün tamamladı. Ancak Fenerbahçe Ülker, son periyottaki iyi oyunuyla karşılaşmayı 70-67 kazandı. Sarı-lacivertli takımda, 17 sayı kaydeden Preldzic maçın en skorer oyuncusu olurken, Smith ise 12 sayı atma başarısını gösterdi. Badalona'da Jasaitis 15, Mallet 13 ve Wright 10 sayı ile oynadı.