Mert Hakan Yandaş resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertliler 1994 doğumlu oyuncunun transferini duyururken, yeni sezonda giyecekleri çubuklu formaları da görücüye çıkardı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin yeni formasıyla.

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'dan ayrılan Mert Hakan Yandaş'ı renklerine bağladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada; "Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır. Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan'a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi.

10 gol 5 asist

  • Mert Hakan Yandaş geçtiğimiz sezon 37 maçta 10 gol ve 5 asistle oynadı.

Caner Erkin geri döndü: Resmi açıklama bekleniyor

FOTOĞRAF 7
Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarında dikkat çeken detay
Fenerbahçe, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncunun transferini açıklarken yeni sezon formalarını kullandı. Formadaki bir detaysa taraftarların gözünden kaçmadı.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş’ı kadrosuna kattı: Transferi yeni sezon forması giydirerek duyurdular
Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Transfer sosyal medyadan yayınlanan video ile duyurulurken, Mert Hakan sarı-lacivertlilerin 12 numaralı yeni sezon formasıyla poz verdi.