Galatasaray’ın yollarını ayırmaya karar verdiği Serdar Aziz için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertli kulüp, milli oyuncuya 2.5 milyon Euro teklif etti ve başarılı defans oyuncusuyla anlaşmaya vardı. Ancak sarı-lacivertliler, Serdar Aziz transferini bedelsiz ya da takas yoluyla gerçekleştirmeyi planlıyor. Fenerbahçe, Galatasaray’da 1.5 milyon Euro alacağı bulunan Serdar’a ‘bonservisini al, gel’ dedi. Bu gerçekleşmezse, sarı-kırmızılılara, Ozan Tufan artı bir miktar para önerilecek. İtalyan basını ise Fenerbahçe’nin Bundesliga takımlarından Wolfsburg forması giyen orta saha oyuncusu Yunus Mallı’yı kiralamak istediğini yazdı. Haberde sarı-lacivertli ekibin 26 yaşındaki 10 numara için Wolsburg’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu dile getirildi. Diğer yandan Fenerbahçe’nin, Danimarka’da Kopenhag forması giyen 24 yaşındaki kanat forvet oyuncusu Viktor Fischer ile de ilgilendiği öne sürüldü. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı futbolcu, bu sezon 22 maçta 9 gol ve 13 asistlik bir performans sergiledi.
SADIK ÇİFTPINAR DA İŞLEM TAMAM
Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Malatyasporlu Sadık Çiftpınar’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 26 yaşındaki stoperin transferi konusunda sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, “Ufak tefek şeyler var, onları halledince detayları açıklayacağız” dedi. F.Bahçe’nin Sadık’ın transferi karşılığında Malatyaspor’a 1 milyon Euro, Barış Alıcı’yı kiralık ve Yiğithan Güveli’yi bonservisiyle vereceği öğrenildi. Bu arada Sadık’ın F.Bahçeli olan eşi Betül Çiftpınar’ın, sosyal medyadan, “Allah’ım şükürler olsun” yazılı paylaşım yapması da dikkat çekti.
- Fenerbahçe’nin file bekçileri Volkan Demirel, Erten Ersu, Berke Özer ve Harun Tekin sarı-lacivertli takımın kalesinin emin ellerde olduğunu söylediler. 4 kaleci, antrenör Alper Boğuşlu ile fotoğraf çektirirken, ikinci yarıda daha iyi performans sergileyeceklerini söylediler. Volkan Demirel’in affedilmesine sevinen Berke Özer ise, idolü olarak gördüğü tecrübeli futbolcuyla bir fotoğraf paylaşarak, “İnan Fenerbahçe” notunu düştü.