Jorge Jesus'un değişmezi Enner Valencia

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın takımda kalmasını istedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Enner Valencia'nın gol sevinci

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu golcüsü Valencia, sezona fırtına gibi başladı. Zaman zaman eleştiri alsa da ilk 2 haftada 4 gol 1 asistlik performansıyla 5 gole doğrudan katkı sağlayan Valencia, hücum hattındaki performansıyla da forvet transferi geç kaldığı için eleştirilen yönetimin de imdadına yetişti.

Jesus, Valencia'dan memnun

Portekizli teknik adam, Valencia’nın performansından oldukça memnun ve forvet hattında ilk tercih olarak görüyor. Valencia’nın ismi sezon başında gönderilecek isimler arasında geçiyordu. Valencia, sezon başında takımdan ayrılmak istiyordu ve kendisine gelen teklifleri menajeriyle değerlendirmeye almıştı.

  • Kalmasını istedi
  • Fenerbahçe de Valencia’nın menajerini İstanbul’a çağırmıştı, ancak teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına gelmesiyle her şey değişti. Portekizli teknik direktör, Ekvadorlu golcünün performansını sezon başı kampında görmek istedi, ardından da Valencia’nın takımda kalması yönünde rapor verdi. Yönetim ile Valencia’nın menajeri arasında yapılan görüşmeler sonunda tecrübeli golcünün takımda kalmasına karar verildi.

Fenerbahçe forvet transferini açıklamaya hazırlanıyor: Sörloth mu Gomez mi?

Arda Güler 10'un hakkını veriyor