Jose Sosa'nın bonservisi artık Trabzonspor'da

Trabzonspor, sezon başında Milan'dan kiralanan Jose Sosa'nın bonservisinin alındığını açıkladı. Bordo mavililer Arjantinli yıldız için 3.4 milyon euro daha ödeme yapacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Jose Sosa.

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Jose Sosa artık tamamen bordo mavili takımın futbolcusu.

Sezon başında 1 milyon 350 bin euro karşılığında kiralanan Arjantinli yıldızın sözleşmesine Ocak ayında 3 milyon 400 bin euro değerinde satın alma opsiyonu koyulmuştu. Trabzonspor bu opsiyonu kullandı ve oyuncunun bonservisini Milan'dan aldı.

Bordo mavililer Jose Sosa için Milan'a toplamda 4 milyon 750 bin euro ödedi.

Bugün son gündü!

  • Trabzonspor'un bonservisini Milan'dan aldığı Jose Sosa'nın kontrat süresi bugün doluyordu. Bordo mavililer kiralık anlaşmasına koydurduğu satın alma opsiyonunu son günde kullanarak oyuncunun bonservis haklarını almayı başardı.

Sözleşmesinde ne yazıyor?

  • Sosa'ya yarım sezon için 1 milyon 620 bin Euro ödenmişti. Satın alma hakkının kullanılmasıyla birlikte devam eden sezonlar için 2017-18 sezonu ikinci yarısı için 1 milyon 620 bin Euro, 2018-19 sezonu için 3 milyon 320 bin, 2019-20 için 3 milyon 240 bin Euro ödenecek.

Sosa'ya İstanbul'da Trabzonspor taraftarından yoğun ilgi
Trabzonspor'un görüşmelere başladığı Arjantanli futbolcu Jose Sosa, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu bordo-mavili taraftarlar, tezahüratlarla karşıladı.