Maçın ardından konuşan Hüseyin Kalpar, 'Hafta içinde Soma'da yaşananlara üzüldük. Bugün taraftarsız bir maça çıktık. Bu karar doğru bir karar değildi ama yapılacak bir şey yoktu. İlk yarı iyi oynayamadık. Kendi hatamızdan bir basit gol yedik. 1-0 geriye düşünce bunun altından çıkmak gerekiyordu. Akıllı oynamak gerekiyordu. Bunu gösterdik fakat yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 86. dakikada ikinci golü yiyince mağlup olmamak elde değildi. Bugün biz üzüldük. Bizi buraya kadar getiren oyuncularımı can-ı gönülden kutluyorum. Gönülden kazanmak isterdik ama olmadı" dedi.
Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın da Mersin İdman Yurdu'nu tebrik ettiklerini söyleyerek, 'Samsunlu olarak Samsunspor'u Süper Lig'de görmek istiyordum ama olmadı. İyi mücadele ettik fakat kazanamadık. Sezon içinde çok zorlu günler geçirdik ancak sonunda finale kadar geldik. Süper Lig biletini almak istiyorduk ama olmadı daha güzel şartlarda daha iyi gideriz" diye konuştu.
'Taraftarın olmaması kötü oldu'
Samsunsporlu futbolcu Murat Akyüz ise söylenecek fazla bir şeylerinin olmadığına değinerek, 'İlk yarı ve ikinci yarıyı farklı maç gibiydi. Mersinli oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarımızın burada olmaması kötü oldu. Onlar bize itici güç oluyordu. Bu arada karşılaşmaya sadece bayan taraftarlar alındı. Tabi ki bunlar içinde bizim eşlerimiz de vardı. Burada bizim karılarımıza analarımıza yüz yüze bakılarak küfür edildi' diye konuştu.