Modric'ten Emre Mor'a övgü

Hırvatistan Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız oyuncu Luka Modric, Türkiye ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, milli futbolcu Emre Mor'un hayranı olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
18 yaşındaki Emre Mor, EURO 2016'da ilk kez Luka Modric ile karşı karşıya gelmişti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında karşılaşacağı Hırvatistan'ın yıldız oyuncusu Luka Modric, ay-yıldızlı ekibin genç oyuncusu Emre Mor'dan övgüyle bahsetti.

Hırvatistan'ın en büyük kozu, Real Madrid forması giyen Luka Modric idmana girerken Sabah'a kısa bir açıklamada bulundu. Hırvat yetkililer röportaja izin vermeseler de muhabirlere poz veren Modric, Emre Mor'un çok yetenekli olduğunu söyledi.

Modric'li selfie olay olmuştu

Hatırlanacağı üzere, EURO 2016'da Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğumuz maç sonrası Emre Mor, karşılaşmanın tek golünü atan Hırvat oyuncu Luka Modric'in röportajının bitmesini selfie çekmek için beklemişti. 18 yaşındaki futbolcunun bu selfie'si uzun süre gündemi meşgul etmişti.

'Bugün olsa yine yapardım'

Türkiye-Hırvatistan maçı sonrasında Modric'le selfie çektirdiği için pişman olmadığını belirten milli futbolcu, 'Benim için büyük oyunculara karşı oynamak oldukça yeni bir şey. Modric'in oynadığı oyunu çok seviyorum. Hırvatistan maçı sonrası gazetecilere röportaj vermiş ve ayrılmak üzereydi. Gidip fotoğraf çektirdim. Bugün olsa yine yapardım.' açıklamasında bulunmuştu.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/09/03/10/22/resized_e6bb7-13e94734resized_b832349e1ce08emremodricselfie13.jpg