İkinci yarıya iyi başlayan ve son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla önce UEFA Avrupa Ligi'nden elenen, daha sonra liderlik koltuğundan 4. sıraya gerileyerek zirvenin 6 puan gerisine düşen F.Bahçe'de herkes ligde şampiyonluğa olan inancını yitirmeye başlarken Emre Belözoğlu ise iddialı açıklamalarıyla camia ve taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Teknik direktör Daum'un her gün oyunculara “Pes etmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” sözleriyle motive etmeye çalışırken Emre Belözoğlu da internetteki mesajında iddialı sözler kullandı. Geçen hafta F.Bahçe Gazetesi'ndeki röportajında “G.Saray'a gol atıp F.Bahçeli olacağım” ifadelerini kullanan milli oyuncu, F.Bahçe'nin ligde 4. sırada olmasına rağmen rakipleriyle aradaki puan farkını kapatarak sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Emre, Twitter'daki mesajında “Şampiyon olacağız. Bunu herkes böyle bilsin” sözleriyle takım olarak inançlarını dile getirdi. Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk şansı bulunan tek takım olduklarını hatırlatan Emre Belözoğlu, takım olarak kenetlendiklerini ve kalan maçlarda sahadan başarılı sonuçlarla ayrılıp hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.
Daum: Henüz lig bitmedi
G.Antepspor maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de teknik direktör Daum antrenman öncesi saha içinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. “Henüz lig bitmedi” diyen Daum, her zaman için yeni bir başlangıç yapabileceklerini söylediği futbolcularından, G.Antep ve kalan diğer maçları kazanmalarını istedi. İdmana Uğur, Cristian, Semih, Volkan Demirel, Emre ve Vederson katılmadı.
Santos, Real'in listesinde
İspanyol Marca Gazetesi, Real Madrid'in sezon sonunda transfer etmeyi planladığı oyuncuların listesini verirken F.Bahçeli Santos'un da adı yer aldı. Sol kanada takviye yapacak Real Madrid'in listesinde yer alan Santos devre arasında da İspanyol kulübünün gündemine gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.