Schalke 'İstanbul' atmosferi için idman yapmış

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Schalke 04'ün futbolcusu Guido Burgstaller, Fatih Terim ile tanışmayı heyecanla beklediğini söyledi. Tedesco ayrıca sarı kırmızılıların stadındaki atmosfere dikkat çekmek için yaptıklara idmanlara hoparlörle ses verildiğini söyledi.

Haber Merkezi AA
Schalke 04'lü futbolcular, Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde son idmanını Türk Telekom'da yaptı.

Schalke 04'ün oyuncusu Guido Burgstaller, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Antrenman yaparken Galatasaray'ın maç görüntüleri hoparlörden verildi. Oyuncu değişiklikleri sırasında çıkan sesten dolayı stat çökecekmiş gibi hissediyorsunuz. Bu atmosferde oynamak bizim için farklı olacak" ifadelerini kullandı.

İşte Galatasaray-Schalke 04 maçı öncesinde Burgstaller'in yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

  • "Burada olabilmek için geçen sezon çok çalıştık ve başardık, bunun tadını çıkarmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde 4 puanımız var ve iyi bir pozisyondayız. Perşembe gününe kadar Bundesliga'yı düşünmeyeceğiz. Ligde son maçta iyi oynamadık, bunu yarın düzeltmeliyiz. Yarın farklı bir seviyede oynayacağımız maçı beklemekteyiz. Bremen maçında fırsatlar yakalamamıza rağmen golleri atamadık. Yüzde yüzümüzü koyarak öz güvenimizi geri kazanmalıyız."

Fatih Terim Schalke maçında olmayacak isimleri açıkladı