Selçuk İnan'ın en zor günü

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, trafik kazasında hayatını kaybeden ve kendisine olan benzerliğiyle bilinen dayısının oğlunun cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeni Şafak

Galatasaray ve A Milli Takım Kaptanı Selçuk İnan, Hatay'ın Arsuz ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden dayısının oğlu Egemen Özer'in (27) cenaze törenine katıldı. Cenaze töreni Selçuk İnan'ın anne ve babasının da ikamet ettiği Karaağaç Mahallesi'ne bağlı Yayla Sitesi'nde gerçekleşti.

http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/11/06/resized_a8ab5-0865931eaa_picture_20151106_6728077_high.jpg

Kendisine benzerliği ile tanınan dayısının oğlunun cenazesinde gözyaşlarına hakim olamayan Selçuk İnan'a bir kuzeni de vefat eden dayısının oğlunun ismiyle 'Egemen' diye seslendi. Gözyaşları içerisinde Selçuk İnan'a sarılıp "Sen bizim Egemen'imiz ol" diyen gözü yaşlı kuzen dakikalarca gözyaşı döktü.

http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/11/06/resized_aa871-ef8149aeaa_picture_20151106_6728083_high.jpg

Okunan duaların ardından Egemen Özer'in cenazesi alkış ve zılgıtlar eşliğinde omuzlara alınıp defnedileceği Karaağaç Asri Mezarlığı'na götürüldü.

Ayakta durmakta zorluk çeken Selçuk İnan cenaze defnine katılmazken dayısının evinin bahçesine geçti.

SPOR
Galatasaray'dan Selçuk İnan'a başsağlığı mesajı