Süper Lig'de istifa: Lig başlamak üzereyken görevi bıraktı

Gençlerbirliği’nde üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Metin Diyadin dönemi sona erdi. Başkent ekibi yeni teknik direktörünü belirlemek için arayışlara başladı.

Süper Lig

Gençlerbirliği’nde teknik direktör Metin Diyadin ile yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Haydar Arda Çakmak, istifa kararından vazgeçmeyen deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak sözleşmenin sonlandırıldığını açıkladı.

Çakmak, Diyadin’in istifasının yönetim tarafından ilk etapta kabul edilmediğini ancak teknik direktörün kararında ısrarcı olduğunu belirtti. Bugün kulübe gelerek görevini bırakmak istediğini yazılı olarak da ileten Diyadin’in talebi, görüşmelerin ardından kabul edildi.

Gençlerbirliği Başkanı, Diyadin ve ekibine teşekkür ederken yeni teknik direktör konusunda aceleci davranmayacaklarını söyledi. Çakmak, adaylarla tek tek görüşeceklerini ve hem kulübün planlarını hem de teknik adamların beklentilerini değerlendireceklerini ifade etti.