Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılarak Rennes'in yolunu tutan Sebastian Szymanski için yeniden Türkiye ihtimali gündeme geldi. Polonyalı orta saha oyuncusunun ismi bu kez sarı-kırmızılılarla anılıyor.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre, Szymanski’nin menajeri Galatasaray ile temas halinde. Sabuncuoğlu, transfer ihtimaline ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Szymanski - Galatasaray ihtimali yok değil, var. Galatasaray ile ilişkileri çok iyi olan menajer, Sebastian Szymanski'yi yurtdışına götüren menajer. Okan Buruk da Szymanski'yi çok beğeniyor. Gerisini siz düşünün.” ifadelerini kullandı.
Fransız ekibiyle Haziran 2029’a kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon Euro seviyesinde. Bu sezon Rennes formasıyla 41 maça çıkan Szymanski, 3 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.