Vakıfbank finalde

Romanya’da düzenlenen Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’inde VakıfBank, İmoco Conegliano’yu 3-2 yendi. Temsilcimiz, 8. kez kaldığı finalde kupayı 4. kez müzesine götürmek için bugün saat 19.00’da ev sahibi Csm Volei Alba Blaj ile kozlarını paylaşacak.

Engin Albayrak Yeni Şafak
CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’inde VakıfBank, İmoco Conegliano’yu 3-2 yendi.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk maçında VakıfBank, İtalya’nın İmoco Volley Conegliano takımını 3-2 yendi. Temsilcimiz, 10. kez mücadele ettiği Dörtlü Final’de 8. kez finale kaldı. Maça her iki takım da etkili başlarken VakıfBank, ilk seti 25-22 kazandı. İkinci sete üst üste sayılar bularak başlayan temsilcimiz, rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek farkı açtı ve rahat bir oyunla seti 25-21 alarak skoru 2-0’a getirdi. 3. sete İtalyan ekibi etkili başladı. Kimberley Hill ve Samantha Fabris ile sayılar bulan İmoco Volley Conegliano, diğer oyuncularla arayı açarak 3. seti 25-17 kazandı:2-1. 4. sete iki takım karşılıklı sayılar bularak başlasa da rakibine karşılık veremeyen VakıfBank, seti 25-15 kaybetti: 2-2. Tie-break setinde iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, VakıfBank müthiş dirençli oyuna sahne olan seti 16-14 alarak maçı 3-2 kazandı ve finale çıktı. Sarı-siyahlilar, 4. kez şampiyon olmak için bugün saat 19.00’da CSM Volei Alba Blaj ile karşılaşacak.

  • Galatasaray 3.lük maçında
  • Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’indeki diğer temsilcimiz Galatasaray, ev sahibi CSM Volei Alba Blaj takımına 3-1 yenildi. Bu sonuçla finali kaçıran sarı-kırmızılılar, bugün saat 16.00’da İmoco Volley ile üçüncülük maçı oynayacak.