Vorskla Poltava-Oleksandria maçı nefes kesti

Ukrayna Ligi'nde dün oynanan c konuk ekibin 8. saniyede bulduğu golle başladı. Daha sonra 2-0 geriye düşen ev sahibi takım müthiş bir geri dönüşe imza atarak son dakikada attığı gollerle beraberliği kurtardı.

Yeni Şafak
20 yaşındaki Ukraynalı Roman Yaremchuk 33 maçta 8 gol kaydetti.

Ukrayna Premier Ligi'nde oynanan Vorskla Poltava-Oleksandria maçı başından sonuna büyük heyecana sahne oldu.

Lig'in 8. haftasında oynanan karşılaşmaya konuk ekip çok hızlı başladı. Öyle ki Oleksandria'da forma giyen Roman Yaremchuk başlama vuruşundan 8 saniye sonra gol atarak takımı 1-0 öne geçirdi. Bu şok golün ardından konuk takım 21. dakikada Yaremchuk'un ayağından bir gol daha bularak skoru 2-0'a getirdi.

Maçta 90. dakikaya girilerken konuk ekip hala 2-0 öndeydi. Ancak maçın böyle biteceğini düşünenler yanıldılar. Ev sahibi takım 90+2 ve 90+3. dakikalarda bulduğu gollerle 1-0 yenik başladığı maçta 1 puan almayı başardı.

İşte Yaremchuk'un 8. saniyede attığı o gol