Yasin Öztekin: Maçlardan önce takım arkadaşlarımla namaz kılıyoruz

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da başarılı futbolcu Yasin Öztekin, katıldığı sahur programında maçlardan önce bazı takım arkadaşlarıyla birlikte namaz kıldıklarını söyledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcular Belhanda, Feghouli ve Yasin ligin 15. haftasında oynanan maçta gol sevincini secdede yaşamışlardı.

2017-2018 sezonun şampiyon tamamlayan Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Yasin Öztekin takım içerisindeki bilinmeyen yönleri hakkında açıklamalarda bulundu.

FOX TV'de sahur programına katılan 31 yaşındaki futbolcu, seyirciden gelen soru üzerine maçlardan önce Belhanda, Feghouli, Denayer ve Ahmet Çalık'la birlikte namaz kıldıklarını söyledi.

"Umrede dua ettim"

Umreye gittiğinde de takım için dua ettiğini ifade eden Yasin Öztekin, "Son 3 sene umreye gittim. İnşallah önümüzdeki yıllarda da gitmek istiyorum. Galatasaray'da ilk senemde yine umre ziyaretim olmuştu. Şampiyon olmak için dua ettim. O sezon da şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.

Takımda kalacak mı?

Başarılı futbolcu, "Gelecek sezon takımda kalacak mısın" sorusuna ise, "İnşallah" karşılığını verdi. Bilindiği üzere Yasin'in Galatasaray'la olan sözleşmesi 30 Haziran'da sana erecek.