ARMA computer'den tek tuşla bütçenize ve performans kriterlerinize göre 'Konfıgürasyon Robotu'

22 yıldır Türk bilişim sektörüne yüksek performanslı bilgisayarlar ve sayısız ilkle hizmet veren ARMA Computer, Türkiye’de bir başka ilke daha imza atarak “konfigürasyon robotu” ile nokta atışı bilgisayar seçmenizi sağlıyor.

ARMA Konfigürasyon Robot.

Dene ve Al, Hızlı Değişim, ARMA Recovery ve benzeri pek çok özel hizmetle, müşteri memnuniyetini bambaşka bir seviyeye taşımış olan ARMA Computer, binlerce farklı kombinasyon içerisinden doğru bilgisayarın seçilebilmesini sağlayan ARMA Konfigürasyon Robot’unu web sitesinde (www.armacomputer.com.tr) hizmete aldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/02/24/01/01/resized_5a221-31adc2d9untitleed.jpg

ARMA Konfigürasyon Robotu, iki adımda, tek tuşa basarak, paranızın karşılığını tam olarak alabilmenizi garanti ediyor. İki farklı para birimini tercih edebileceğiniz hedef bütçenizi belirledikten sonra, en fazla zaman geçireceğinizi düşündüğünüz oyun/uygulamayı seçerek, binlerce konfigürasyon içerisinden, en doğru seçeneklere benchmark sonuçlarıyla birlikte ulaşılabiliyor.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/02/24/01/03/resized_db754-535e59a9armabilgisayar.tif

ARMA Computer’e ait tüm bu çözümler içi web sitesi (www.armacomputer.com) ve 0 216 418 78 80 no’lu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.