Galaxy Note 7'nin tasarımı sızdırıldı

Tanıtımına sayılı günler kalan Samsung'un yeni göz bebeği Galaxy Note 7'nin tasarımı belli oldu.

Yeni Şafak
Samsung Galaxy Note 7'nin tasarım detayları belli oldu.

Samsung'un yeni amiral gemisi için geri sayım başladı. Tam 1 ay sonra, yani 2 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlikte Samsung, phabletlerin (tabletfon) yeni kralı olmaya hazırlanan Galaxy Note 7'yi tanıtacak.

Bildiğimiz üzere uzun zamandır devam eden isim spekülasyonu geçtiğimiz hafta sona ermişti. Zira bir kesim Note serisinin yeni üyesinin 7, bazıları ise 6 rakamıyla yayınlanacağını savunuyordu. Teknoloji dünyasına dair yayınladığı sızıntılarla bilinen Evan Blass, geçtiğimiz hafta Galaxy Note 7 isminin onaylandığını açıklamıştı.

TEKNOLOJİ
Galaxy Note 7 onaylandı!

Yine aynı isim, söz konusu telefonun tasarım görsellerini

paylaştı

. Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflarda Note 7'nin, Galaxy S7 Edge'den biraz daha büyük ve köşeli olduğu görünüyor. Onun dışında iris tarayıcısı olduğu için telefonun ön yüzünde bir sensör daha göze çarpıyor.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/07/02/11/55/resized_5e0f5-08e3ea49cmuhtt5xgaa9qru.jpg

3 farklı renkle (onix siyah, titanyum gümüş ve mercan mavisi) satışa sunulacağı iddia edilen telefon, Samsung'un bu yılki tasarım çizgilerini koruyor.

Samsung Galaxy Note 7'nin teknik özellikleri yüksek ihtimalle böyle olacak:

  • Android 7.0 Nougat
  • 5.7-inç QHD Super AMOLED (Plus)
  • Qualcomm Snapdragon 820 / 823 – Exynos 8890
  • 6 GB
  • 32/64/128 GB – Arttırılabilir hafıza
  • 12-megapiksel f/1.7 (arka) / 5-megapiksel (ön)
  • 4.000 mAh
  • USB Type-C / IP68 su ve toz geçirmez / Göz tarayıcısı
  • 2,800 – 3,000 TL aralığında

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/07/02/11/56/resized_3ff4c-32bf66f0adscxzcx.png