T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
 


ASLAN BOĞA'ZLADI
Barcelona'yı düşünen G.Saray'la, kendini bulmak arzusundaki İstanbulspor'un mücadelesinde; Aslan Bülent Akın'la öne geçti, Arif (2) ve Serkan farkı getirerek İspanyol boğasına da gözdağı verdi. İstanbul'un golünü B.Üçüncü penaltıdan attı.

SPOR YAZARLARI

Yunus Akgül :
Sanki angarya!..
Güray Soysal :
Yine ihbar ediyorum
Hürol Bilal :
Daum'la nereye kadar?..
İçişleri örümceği
SÜPER MÜFETTİŞ SÜPER MÜDÜR
Örümcek Ağı soruşturması, Susurluk benzeri ilişkileri ortaya çıkardı. On milyar dolarlık hayali ihracatla suçlanan Erol Kohen ile devlet görevlileri arasında yakınlıklar tespit edildi. Ankara DGM'nin araştırdığı olayda, İçişleri Müfettişi Candan Eren ile İstanbul Organize Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın da ismi geçiyor.

YÜCELEN KORUMAYA DEVAM EDİYOR
Adil Serdar Saçan Erol Kohen Erol Evcil Erol Kohen'in işyerinde ele geçirilen 30 operasyon yeleğinin İstanbul Organize Şube'ye ait olduğu bildirildi. İlişkiler ağında, İçişleri Bakanı Yücelen'in koruduğu Eren ve Müdür Saçan'ın dışında, Malki cinayeti sanıklarından Erol Evcil ile Buffalo operasyonu sanığı İshak Romano da bulunuyor.

TOPRAKBANK DA BATTI
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, gerekli tedbirleri almayan, zararı özkaynaklarını aşan, mali bünyesi zayıflayan Halist Toprak'ın bankası Toprakbank'ı da Fon'a devretti.

Muhammed Salih'in hayatı tehlikede
Prag Havaalanı'nda Çek polisi tarafından tutuklanan Özbekistan Demokratik Erk Hareketi lideri Muhammed Salih'in hayatı tehlikede. Kızı ve eşi tarafından gönderilen mektupta, Muhammed Salih'in Özbekistan'a gönderilmesi halinde idam edilmesinden endişe ettikleri belirtildi.

ESRARENGİZ ÖLÜMLER
Ankara Tuzluçayır'da bir evde sürdürülen ölüm orucu eyleminde hayatını kaybeden Ayşe Baytimur ve Özlem Duraksan'ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. Otopsi raporları üzerine DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel soruşturma başlattı.

 
Katliam korkusu
Mezar-ı Şerif, Kunduz ve Cenk Kalesi'nin ardından, Afganistan'da yeni bir katliam korkusu başladı. Kandahar yakınlarında bulunan ve mağaralardan oluşan Tora Bora'ya sığınan beş bine yakın El-Kaide mensubu eş ve çocuklarıyla birlikte katliamla karşı karşıya bulunuyor.
Ecevit, reel
sektörden kaçtı

Başbakan Ecevit, reel sektörün desteklenmesine dönük tedbirler paketini açıklamaktan son anda vazgeçti. Tedbirler, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından açıklandı.
Hükümette 'gizli oy' endişesi
Koray Aydın hakkındaki soruşturma önergesinin "gizli oylama" ile kabul edilmesi muhalefet partilerini harekete geçirdi. Muhalefet, eski Enerji Bakanı Cumhur Ersümer, eski Devlet Bakanları Hikmet Uluğbay ve Recep Önal ile İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen hakkında soruşturma önergeleri hazırlıyor.
1 Aralık 2001
Cumartesi

PİYASALAR
Dolar 1.447.000
Mark 674.000
Altın (Cum.) 89.000
Borsa 11.634


Türkiye'de Hava
Adana 10 / 14
Ankara 4 / 7
Bursa 4 / 10
Diyarbakır 3 / 7
Erzurum -15 / -4
İstanbul 6 / 11
İzmir 6 / 12
Trabzon 10 / 15
 


Albayrak Şirketler Grubu

   
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Nazlı Ilıcak :
Kıbrıs ve iç kamuoyu Köy-Kent tartışması
Fehmi Koru : Mehmet Barlas :
Aptal mıyız biz? Tayyip Erdoğan'ın gücü ve güçlü gerçekler!..
Cengiz Çandar : Ömer Çelik :
Denktaş'a 2000'ler daveti… Hükümet Tüsiad'ı istismar ediyor...
Kürşad Bumin : İbrahim Karagül :
Siyasi partiler kuşatma"yı kırmadan... Gizli askeri mahkemelere bile gerek kalmadı
Dücane Cündioğlu : Sadık Albayrak :
Hadi bir daha yapsana! (II) Salkımların encamına bir bakın!..
Osman Müftüoğlu : Özlem Albayrak :
Dinde fitneciler Salkım Hanım deyince...
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Ramazan| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED