T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL ASLAN'A YETMEDİ

Ezeli rekabetin İnönü Stadı'ndaki son perdesinde Beşiktaş, G.Saray karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Ligin namağlup ünvanlı tek takımı G.Saray beraberliği yakalayarak hem liderliği, hem de yenilmezliğini sürdürdü.

Ezeli rekabetin İnönü Stadı'ndaki son perdesinde Beşiktaş, G.Saray karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Ligin namağlup ünvanlı tek takımı G.Saray beraberliği yakalayarak hem liderliği, hem de yenilmezliğini sürdürdü.

Muhteşem taraftar desteğini arkasına alan Beşiktaş, İnönü Stadı'nda 5 yıldır yenilmediği Galatasaray'ı mağlup ederek lidere yaklaşmak arzusundaydı. Karşılaşmanın 11. dakikasında Bayram ile öne geçen Siyah-beyazlılar devreyi 31. dakikada Emre'nin kendi kalesine attığı golle 2-0 galip kapattı. İkinci yarıda Beşiktaş tribünleri fark beklerken 62. dakikada Fleurquin Aslan'ı umutlandırdı. 76. dakikada ceza sahasındaki karambolde topa son dokunan Arif skorda dengeyi sağladı.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY
** FEVZİ *** MONDRAGON
** TAYFUR ** VEDAT
*** RONALDO * EMRE
** BAYA ** ARİF
? Dk.86 STAVRUM ** SUAT
** NİHAT ** Dk. 46 SERGEN
*** BAYRAM ** ÜMİT
* Dk.82 TÜMER ** Dk. 68 SERKAN
** KHLESTOV ** HASAN
** ERMAN * Dk.83 BERKANT
** İBRAHİM ** BÜLENT AKIN
*** İLHAN ** PEREZ
** YASİN *** FLEURQUİN

** ERGÜN

GOLLER
Dk. 11 Bayram, Dk.31 Emre (kk), Dk.62 Fleurquin, Dk.76 Arif
SARI K.
Baya, Tayfur, Nihat, Nihat - Bülent Akın, Mondragon, Perez, Fleurquin, Emre
HAKEMLER
Muhittin Boşat, Fahir Ersoy, Ersen Dölek
STAT
BJK İnönü

Spor Yazarları
Salih Sezer: Turgut Koloğlugil:
Gergin ve duygusal Beşiktaş neden yıkıldı?
Hürol Bilal: Yunus Akgül:
Atamayana atarlar... Futbol şöleni
 
Cimbom yenilmedi İstanbul'un Samsun'a yenilmesiyle ligin tek namağlup ünvanlı takımı olarak kalan G.Saray, 7 maçlık galibiyet serisini noktaladı, ancak yine kaybetmedi.
UYARI VE DESTEK Antalyaspor galibiyetine rağmen oynanan kötü futbol neticesinde 1 ay aradan sonra Samandıra'ya giden Aziz Yıldırım, üç puandan dolayı takımı kutlarken, futbolcularına olan güvenini yineledi.
Trabzon'da dert bitmedi
Başkan Özkan Sümer'e istifalarını sunan yöneticiler, yeni görev bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.
Cuper, öğren de gel İtalya'daki "Türk randevusu"nda gülen taraf Fatih Terim'li Milan İnter'i deplasmanda 4-1'lik hezimete uğrattı.
Süper Lig 9.Hafta Puan Durumu
Daum Almanya yolcusu
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, hakkındaki kokain davası için bu sabah Almanya'ya gidiyor. Öte yandan hafta içindeki idmanda sakatlanan Tümer, G.Saray maçında yedek soyunduruldu. Daum, Tümer'in yerine Yasin Sülün'e ilk 11'de şans verirken, henüz sakatlıktan çıkan Ümit'i de kulübede tuttu. Maç sonrası yöneticilerden İbrahim Altınsay, Hasan Gocay ve Aziz Çankırı hakem Muhittin Boşat'ı kartlarını kullanmakta korkaklıkla ve kararlarını G.Saray lehine vermekle suçladı.
22 Ekim 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED