T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Dünya Kupası heyecanı

Türkiye'nin 48 yıl aradan sonra katılacağı Dünya Kupası, Türk halkı için ayrı bir önem taşıyor. Bu nedenle serüven belgeselleştirildi.

Cüneyt Özdemir ile Soner Yalçın, "Osmanlı'dan Günümüze Türk Futbol Tarihi"ni hazırladıkları "Meşin Yuvarlağın Türkiye Serüveni" belgeselinde anlatacaklar. Teknik adamlardan spor yazarlarına, Türk futbolunun önde gelen isimlerini buluşturacak olan belgeselin ilk bölümünde, "Osmanlı'ya futbolu kimlerin, nasıl getirdiği", "2. Abdülhamid'in Beşiktaş Kulübü'nün kurulmasına neden izin verdiği", "İlk Türk takımının neden İngilizce adla kurulduğu, ilk Türk futbolcunun kim olduğu?.." sorularının cevapları ekrana gelecek.
Cnn Türk / 21.10

DÜNYA KUPASI TARİHİ

1930 yılında Uruguay'da başlayan Dünya Kupası'nın, günümüze kadar oynanan tüm maçları, yıldızları, unutulmayan olayları Dünya Kupası Tarihi adlı belgeselle izleyiciyle buluşuyor. Bilinen ilk futbol maçından Dünya Kupası'nın bugününe, futbolun doğuşundan gelişimine bütün konular belgeselde yerini alıyor.
tv8 / 00.10


ALEVİLİK İSLAM'IN NERESİNDE?
Türk basınının usta kalemleri Etyen Mahçupyan ve Ali Bulaç'ın birlikte hazırladıkları Düşünce Ekseni adlı programın bu haftaki konuğu Reha Çamuroğlu. Bulaç ve Mahçupyan, Reha Çamuroğlu ile Alevilik konusunu masaya yatıracaklar. Programda, 'Bir inanç olarak Alevilik nedir? Aleviliğin tarihsel kökleri nelerdir? Alevilik İslam'ın neresinde?' sorularına cevap aranacak.
Stv / 23.15


DENİZ FENERİ ANNELERE ÖZEL
Deniz Feneri 81 il 40 bin aile ve her ilde 500 yoksul aileye yardım projesi çerçevesinde bu hafta dokuzuncu il Amasya'da. Kampanya çerçevesinde Amasya'nın birçok köyüne yapılan yardım görüntüleri ekrana geliyor. Programda bu hafta Anneler Günü münasebetiyle yaşam mücadelesi veren anneler ekrana geliyor. Ayrıca, 6 aylık doğan parmak çocuğun acı dolu hikayesi taşınıyor ekrana.
Kanal 7 / 21.10


Konak, yine eski konak...
Asmalı Konak'ın bu akşamki bölümünde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dicle'den bebeğin düştüğünü öğrenen Seymen yıkılır. Fakat Bahar'a destek olmak amacıyla acısını belli etmemeye çalışır. Konak'ta hayat yine eski haline dönmüştür. Hayriye Memo'yu kıskandırmaya devam etmektedir. Zeynep ise başka bir ümitsiz aşka yelken açmıştır.
Atv / 21.45

 
Kumpaslarla dolu bir macera filmi
Körfez Savaşı sırasında, ABD Deniz Subayı James Dunn, genç bir çobanı öldürmeyi reddediyor, üst rütbeli bir subayla takışıyor ve sonunda cinayet suçlaması ile karşı karşıya kalıyor. Yattığı askeri bir hapishaneden gizli bir görev için kaçırılan Dunn, kendisini bir komplonun içinde buluyor. Peşine düşen ordu üst düzey görevlileri ve polisten sıyrılmak için, mücadeleye giriyor. Tgrt / 22.45
KUMPAS
Orijinal Adı: Most Wanted Yönetmen: David Hogan Oyun.: Keenen Ivory Wayans, Jon Voight, Jillian Hennessy, Wolfgang Bodison.

Haydar ve Recep köy yolunda
Haydar ve Recep babalarından birer mektup ve telefon almışlardır. Her ikisinin babası da çocuklardan derhal okulu bırakıp kömür deposunun başına gelmelerini ister. Haydar ve Recep kısa çöp çekişerek kimin gideceğine karar verseler de, ikisi de birbirine ve ev halkına belli etmeden gidiş için hazırlık yapar. Trt / 20.45
13 Mayıs 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED