|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fener'de geri sayım başladı Sezon açılışına 4 gün kala Sarı-lacivertliler, prensipte anlaştıkları oyuncuları tek tek açıklayacak.
Yeni sezon hazırlıklarına 4 gün sonra start vermeye hazırlanan Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini koruyor. Aurelio dışında dış transferde hiçbir oyuncuya imza attıramayan Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki haftadan itibaren prensipte anlaşmaya vardığı oyuncuların isimlerini tek tek kamuoyuna açıklayacak. Başkan Aziz Yıldırım, yönetici Hakan Bilal Kutlualp ve teknik direktör Daum'un gizli olarak yürüttüğü transfer çalışmaları son detaylara yaklaşıldığı ileri sürüldü. Transferler Sarı-lacivertliler'in Almanya kampı öncesi gerçekleştirecek. PLETİKOSA HAZIR KITA
Rüştü'nün Barcelona'ya transferiyle kaleci arayışlarını da sürdüren Fenerbahçe, Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi Pletikosa ile prensipte anlaşmaya vardı. Daum'un ısrarla alınmasını istediği Pletikosa'nın yanısıra diğer alternatif isimler Vanderfeld, Asper ve Petkoviç için de girişimler sürüyor. Sarı-Lacivertlilerin, Trabzonsporlu Gökdeniz ve İstanbulspor'lu Selçuk için de ısrarı devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|