AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Gözler seçime çevrili

Objektifler bugün Siirt seçimlerine odaklı. AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan hem Eğrisi Doğrusu Özel'de, hem de Kırmızı Işık'ta seçim sonuçlarını yorumluyor.

EĞRİSİ DOĞRUSU
Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu, Siirt seçimleri nedeniyle özel bölümle ekrana geliyor. Seçim yasağının hemen ardından başlayacak olan programa konuk olacak AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, Siirt seçimleri sonrası ilk açıklamalarını programda yapıyor. Erdoğan programda, "Yeni hükümeti ne zaman kuracağı", "Bakanlar ve hükümet programının değişip değişmeyeceği", "2. tezkerenin Meclis'e ne zaman geleceği", "Kıbrıs konusundaki politikanın ne olacağı" gibi konularda açıklama yapıyor.
Cnn Türk / 21.00

KIRMIZI IŞIK
AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, Eğrisi Doğrusu'nun ardından Kanal 7'deki M. Akif Beki'nin sunduğu Kırmızı Işık'a konuk oluyor. Seçim sonuçlarını değerlendirecek olan Erdoğan, "Başbakan Abdullah Gül hemen istifa edecek mi?", "Yeni kabinede ne gibi değişiklikler olacak?", "Mevcut bakanlardan yeni kabineye alınmayanlar olabilir mi?" gibi soruları yanıtlıyor.
Kanal 7 / 22.30

BAŞKENT KULİSİ
Başkent Kulisi'nde ise, Fehmi Koru, İlnur Çevik ve Ali Bayramoğlu, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün açıklamaları üzerine yaşanan hareketliliği ve Kıbrıs konusundaki gelişmeleri değerlendiriyor. Irak ve Kıbrıs konuları ile ilgili yaşanansıcak gelişmelerin ele alınacağı programda, Siirt seçimleriyle ilgili yorumlar da yeralacak.
Kanal 7 / 11.45

SİİRT'TE SEÇİM
CNN Türk Siirt seçimleri sonrasında seçim yasağı sona erer ermez Ahu Özyurt ile özel bir yayın gerçekleştirecek. Programda seçim sonuçları konunun uzmanı konuklar ve canlı bağlantılarla masaya yatırılıyor. Cnn Türk / Günboyu


Aşkla dostluk birarada olur mu?
Yirminci yüzyıl aşk anlayışını dile getiren duygusal bir film geliyor ekrana: Aşkın İyi Yüzü'nün konusu şöyle: Rose romantik dönem edebiyatı dersi veren bir kadındır. Başka bir üniversitede öğretim görevlisi olan Gregory ise saygıya dayanan bir ilişki yaşamak isteyen bir adamdır. Güçlüklerle savaşmaya kararlı olan Larkin gazeteye "Columbia Üniversitesi profesörü, 35'ini aşmamış dostluk ve kültürle ilgilenen bayan arkadaş arıyorum" diye ilan verir. Devreye Rose'nun kızkardeşi girer ve ablasıyla Gregory'i tanıştırır.
Aşkın iki yüzü
(The Mirror Has Two Faces) Yön: Barbra Streisand Oyn: Barbrsa Streisand, Jeff Bridges, Pierce Brosnan, Mimi Rogers (1996/Duygusal-Komedi)
KANAL D / 23.00


Dünyayı yine ABD kurtarıyor
Çekimleri dünyanın pekçok bölgesinde gerçekleştirilen, 22 milyon dolarlık bir büçeyle çekilen 2001 yapımı Kardeş Savaşı adlı filmde kötülüğün temsilcisi Stone dünyayı mahvedecek planlar yapmaktadır. Onu durdurabilecek tek kişi ise ABD Başkanı olan kardeşi David'dir.
Kardeş Savaşı
(Megiddo-The Omega Code 2) Yön: Brian Trenchard Oyn: Michael York, Michael Biehn, Franco Nero
ATV / 22.50

 
Kanal 6'nın yılan hikayesi
Bir süredir Uzan Grubu'nun elinde olan Kanal 6, işadamı Mustafa Özbey tarafından hukuki problemleri çözülerek satın alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özbey, "Bir süre önce 'Hem Kanal 6'nın hem de medyanın kara talihini yeneceğiz' demiştik. O sözümüzü gerçekleştirmek için adım atıyoruz. Kanal 6 artık sahiplik yapısı ve el değiştirmelerle anılmak yerine, Türk izleyicisine sunacağı yeni bir yüzle tartışılacak. Bu yeni yüz, izleyiciyi özlediği yayıncılıkla buluşturacak" dedi. Buna karşılık Kanal 6 Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Ticaret AŞ'den de bir açıklama geldi. Buna göre ise, Kanal 6 el değiştirmedi. Kimin doğru söylediğini ise önümüzdeki günler gösterecek.
Beşiktaş'ın 100. yılı için özel program
Beşiktaş'ın 100. yılı nedeniyle tv8 bir program hazırladı. Şükrü Birand ve Beşiktaş'ın unutulmaz kaptanı Sanlı Sarıalioğlu'nun yöneteceği programa, Şeref Görkey, Recep Adanır, Tezcan Ozan, Ali Gültiken, Mehmet Ekşi, Kaya Köstepen, Necdet Ergün, Rasim Kara, Ali İhsan Karayiğit, Fuat Yaman, Onur Belge ve Davut Şahin konuk oluyor. Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturan eski yıldız futbolcuların unutamadıkları anılarını aktardığı programda, 100. yıl özel pastası kesiliyor.
Tv8 / 18.05

"Alıp başımı gitsem" diyenlere özel!
Doğa sporlarına ve keşfe gönül verenlere hitap edecek yepyeni bir belgesel program start alıyor bugün. Esra Zeynep'in hazırlayıp sunduğu Sırt Çantası; gezginlere ve ekstrem sporlara ilgi duyanlara keşif haritaları sunmak amacıyla hazırlandı. Gündüz kuşağında ekrana gelecek programda, dağcılığın yanısıra, yamaç paraşütü, sky dive, kanyoning, kaya tırmanışı ve dalış gibi tüm ekstrem doğa sporlarından görüntüler yeralıyor.
Star / 13.10
9 Mart 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED