AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
G.SARAY zirveden kopmuyor

İlk golü karambolden Ümit Karan attı. İstanbulspor bu gole Saidoo ile cevap verdi. 3 puanlık gol Cihan'dan geldi.

Şampiyonluk kovalayan takımlara karşı kişilikli futbol oynayan ancak kazanamayan İstanbulspor sahasında Galatasaray'a da boyun eğdi. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha çok pozisyon bulan ev sahibi ekip gol atamayınca devre 0-0 bitti. İkinci yarıda da Galatasaray'ın sağ kanadını iyi kullanan İstanbulspor ofansif olarak daha iyi görünürken, Ümit Karan'ın 53. dakikadaki karambol golü soğuk duş etkisi yaptı: 0-1. Bu golden sonra çalışılmış bir gole Saidou imza attı: 1-1. Maçın böyle biteceği sanılırken Galatasaray 72. dakikada Cihan'ın kafa golü ile skoru 1-2'ye taşıdı. Cimbom bu skorla sahadan ayrılırken yarışta Beşiktaş'ın gölgesi olduğunu gösterdi.

Cimbom'da seri 7'de 7

Galatasaray, İstanbulspor'u da yenerek, ligde üstüste 7. galibiyetini aldı. Güngören Belediye Stadı'nda yapılan maçı 2-1 kazanan Sarı-kırmızılılar, ligde Beşiktaş'a 12 Aralık 2002 tarihinde 1-0 yenildiği maçın ardından yaptığı son 7 maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. ''Cim Bom'' ayrıca, bu 7 maçlık seride rakip sahada yaptığı üstüste 5. maçını da kazanmayı başardı. Sarı-kırmızılıların ligde son 7 maçta aldığı sonuçlar şöyle: Gaziantepspor-Galatasaray: 1-2, Samsunspor-Galatasaray: 0-1, Bursaspor-Galatasaray: 0-4, Galatasaray-Malatyaspor: 2-1, Kocaelispor-Galatasaray: 0-1, Galatasaray-Fenerbahçe: 2-0, İstanbulspor-Galatasaray: 1-2.

'Önemli olan 3 puan'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İstanbulspor maçını tecrübeleriyle kazandıklarını söyledi. Kolay gibi görünen maçı zora soktuklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe galibiyetinin oyuncular üzerindeki konsantrasyon eksikliği görüldü. İstanbul maçında Galatasaray'ın pozisyonu yok. Rakibe pozisyon verdik. İstanbulspor müthiş oynadı. Ancak herşeye rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü maçı tecrübemizle kazandık" dedi. Ligde bundan sonra kolay maçın olmayacağını ifade eden Terim, "Her maç iyi oynayacağız diye birşey yok. İstanbul maçında bizin için önemli olan üç puan almaktı. Ligde kolay maç yok" şeklinde konuştu.

Galatasaray kazanmasını bildi

İstanbulspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman sahaya galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Takımım maçın belirli bölümlerinde ortaya üstün bir oyun koydu. Ancak Galatasaray şansı ve tecrübesiyle sahadan galip ayrılmasını bildi" dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Spor Yazarları
    Ümit Aktan: Ahmet Bıyıklı :
    Orta oyunu Fener'in golleri var
    Kamil Anahar:
    Mükemmel Trabzon
  •  
    F.BAHÇE defansı dikiş tutmuyor
    Ümit'le öne geçen Gakgoşlar, Tuncay'ın golüne engel olamadı. Czınege'ye, Ceyhun ve Serhat karşılık verdi. Sonucu Ze Roberto belirledi
    KARTAL puan avında
    Beşiktaş, ligde Ankaragücü'yle bugün İnönü Stadı'nda zorlu bir mücadele verecek.
    TRABZON harika
    Bordo-Mavililer, Samsunspor'u Aurelio (2) ve Fatih'in golleriyle kolay geçti.
    Sivasspor'a Vestel freni
    EFES, Pınar'ı zor geçti
    Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Efes, Pınar Karşıyaka'yı zorda olsa yenerek "dörtlü final" kaldı: 75-73. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Efes, tecrübesiyle galip gelmesini bildi. Türkiye Kupası'nda diğer çeyrek final maçlarında alınan sonuçlar şöyle: Türk Telekom-Oyak Renault: 80-68, Galatasaray- Büyük Kolej: 88-57, Ülker-Beşiktaş: 90-51.
    DETROİT ÇOK RAHAT
    NBA'de, Detroit Pistons'ın Washington Wizards'ı 90-80 yendiği maçta 12 dakika oynayan Mehmet Okur yalnızca 1 savunma ribaundu aldı. Sacramento Kings'in Toronto Raptors'a 119-84 üstünlük sağladığı maçta ise Hidayet Türkoğlu 5 sayı, 3 ribaunt, 1 asist, 1 top çaldı. Sonuçlar şöyle: Indiana-Utah: 101-81, Philadelphia-Portland: 90-79, Atlanta-N.Knicks: 107-104, N.Orleans-Miami: 87-83, Lakers-Minnesota: 106-99, Houston-Chicago: 121-91, S.Spurs-Clippers: 107-96, Dallas-G.State: 116-114.
    16 Mart 2003
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED