AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

S P O R
KONYASPOR taraftarı coşacak

Konyaspor'u 10 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkarttığı için taraftarlarca 'İmparator" lakabı takılan Teknik Direktör Hüsnü Özkara, takımına güveniyor. Konyaspor ligin en renkli takımı olacağını söyleyen Özkara, "Takımın iskeletini bozmadan transferler yaptık. Kalitesiz hiçbir yabancı futbolcuyu almayacağız. Başarı için aile birliği şarttı. Konyaspor, şu anda bunu başarmış durumda. Transferler sonrasında takımın bana göre futbolcu eksiği kalmadı. Asansör takım olmayacağız. Konyaspor, ortaya koyacağı futbol ve alacağı sonuçlarla ligin en renkli takımı olacaktır" dedi.

  • ENGİN ALBAYRAK / Kızılcahamam

    SAMSUN lige renk getirecek

    Samsun'da sezonu açan Kırmızı-beyazlı ekip, lig hazırlıkları için Kızılcahamam Patalya Otel'de kampa girdi. Kampta teknik ve taktik ağırlık çalışma sergileyen Samsunspor'da futbolcuların hırslı oldukları görüldü. Takımının temposunun gayet yüksek ve güzel olduğunu belirten Teknik Direktör Gigi Multescu, ilk çalışmada futbolculara yükleme çalışması yaptığını ifade ederek, "Önce iyi ve kaliteli takım olmak istiyoruz. Fizik ve kondisyon çalışmaları yapıyoruz. 2 dönem kamplarımızda ise hazırlık maçları oynayacağız" dedi.

    Gençler para saçtı

    Gençlerbirliği, Bursasporlu Erkan ve Belçika'nın Genk takımından Avustralyalı Josip Skoko ile sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı İlhan Cavcav ve ikinci başkan Atilla Aytek hazır bulunduğu imza töreninde Erkan ve Skoko, kendilerini 3'er yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attılar. Gençlerbirliği'nin, transferi bu 2 futbolcunun alınmasıyla tamamladığını belirten başkan Cavcav, "Bu transferlerle geçen sezondan daha başarılı bir grafik çizerek seyircilermize layık olmaya çalışacağız" dedi. Cavcav, Skoko'nun 2.5 milyon Euro'ya, Erkan'ın ise 300 bin dolara mal olduğunu sözlerine ekledi.

  • LOKMAN KÖSE

    Salonda idman

    Erzurum Palandöken'de hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor saha sıkıntısı yaşadıkları için kondisyon çalışmalarının dışındaki antrenmanlarını otel salonunda gerçekleştiriyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Erzurum'daki kamp döneminin saha sıkıntısına rağmen son derece pozitif geçtiğini belirtti.

    Cem Karaca'dan 3 yıllık imza

    Konyaspor, Fenerbahçeli Cem Karaca'yı transfer etti. Sarı-Lacivertli kulüpten alacaklarına karşılık bonservisini alan genç oyuncu, 3 yılllığına kendisini Yeşil-Beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan genç oyuncu, Fenerbahçe'de aradığı ortamı bulamadığına dikkat çekerek, Konya'ya başarılı olmak için geldiğini söyledi. Yeşil-Beyazlı kulübün Süper Lig'de alacağı sonuçlarla taraflı tarafsız bütün kesimlerin takdirini kazanacağını dile getiren Cem, "Konyaspor ligde ses getirecek" diye konuştu.

    OGÜN korkuttu

    Yeni sezon hazırlıkları için Kızılcahamam'da kampa giren Konyaspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 4 gündür Kızılcahaman Patalya Otel'de kamp yapan Yeşil-Beyazlılar, Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde günde 2 kez yaklaşık 2'şer saat teknik ve taktik ağırlıklı yapılan antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Dün yapılan sabah idmanında, yıldız futbolcu Ogün'ün sakatlığı takımda endişe meydana getirdi. Hemen tedavisine başlanan yıldız oyuncu, akşam idmanına çıkarak düz koşu yapmakla yetindi. Konya ekibi, 4 yabancı futbolcuyu Kızılcahaman kampında denemeye aldı. Andreziyo, Carlos, Daclos, Almeyda'nın beğenilmeleri durumunda transfer edileceği belirtildi.



  • 6 Temmuz 2003
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED