|

Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile Galatasaraykarşılaşacak. Maç öncesinde takımlar son hazırlıklarını sürdürüyor. Peki Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte takımlardan son gelişmeler ve maçtan bilgiler.

Yeni Şafak
22:55 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 23:03 - 10/10/2017 Salı
Diğer
Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?
Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?
Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig'in 8. haftası için geri sayım başladı. Atiker Konyaspor ile Galatasaray

arasındaki karşılaşma öncesinde takımlar antrenmanlarına devam ediyor. Lig'deki liderliğini devam ettirmek isteyen Galatasaray, Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak. Mücadele 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30'da karşılaşacak. Maç beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak. İşte maç öncesi son durum.
Galatasaray'da A. Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 8. haftasında 14 Ekim Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleri ve temel egzersizlerle başladığı bildirildi. Çabukluk hareketleri ile devam eden idmanda futbolcuların daha sonra topa sahip olma çalışması üzerinde durduğu belirtildi. İdmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldığı kaydedildi.


Milli takım kamplarından dönen Serdar Aziz, Selçuk İnan ve Garry Rodrigues'in koşu yaptığı aktarıldı. Galatasaray, Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Atiker Konyaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 14 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, salonda çalıştı.


Üç gruba ayrılan oyuncular, dönüşümlü olarak bisiklet ve kuvvet çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı. İdmana, tedavileri tamamlanan Ömer Ali Şahiner, Vedat Bora ve Eren Albayrak da dahil olurken, sakatlığı devam eden Amir Hadziahmetovic takımdan ayrı çalıştı.

Ülekelerinin milli takımlarında yer alan futbolculardan Serkan Kırıntılı, Lebogang Manyama ve Nejc Skubic antrenmana katılmadı. Öte yandan, milli takım kampından dönen Demokratik Kongolu Wilfred Moke'nin çalışmalara katıldığı belirtildi.

#Galatasaray
#Atiker Konyaspor
#Süper Lig
#maç ne zaman
#maç saat kaçta
#8. hafta
7 yıl önce