|

Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi

Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesini haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam Atletico Madrid ile Leicester City karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi şifresiz veren kanalların listesini ve maçtan tüm detayları sayfamızdan bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:45 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:56 - 12/04/2017 Çarşamba
Diğer
​Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi
​Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi

Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi için hemen tıkla. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanyol ekibi Atletico Madrid ile İngiliz ekibi Leicester City karşılaşacak. Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı şifresiz veren yabancı kanalların listesini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren kanallar:
beIN Sports 1 HD France ,TK Futbol 1 UA ,nSport+ HD ,Canal+ Sport PL HD ,TV 3 Sport 1 ,Viasat Sport Baltic ,BT Sport 2 ,Sport TV2 ,TV3 HD (S) ,Sky Sport HD 3 (D) ,Sport1 HU

Atletico Madrid'de bu karşılaşma öncesi Tiago, Augusto Fernandez, Moya, Vrsaljko'nun sakatlıkları bulunuyor. Kevin Gameiro'nun oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.Leicester City'de ise Nampalys Mendy, Wes Morgan ve Molla Wague sakatlıkları nedeniyle Atletico madrid'e karşı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER:
- Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Godin, Savic, Luis, Carrasco, Niguez, Gabi, Koke, Griezmann, Torres

Leicester City: Schmeichel, Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs, Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton, Okazaki, Vardy

Atletico Madrid - Leicester City saat kaçta hangi kanalda?
Saat 21.45'de başlayacak olan Atletico Madrid - Leicester City maçı Tivibu Spor 4'den canlı olarak ekranlara gelecek.
Atletico Madrid ve Leicester City çeyrek finale nasıl geldi?

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında D Grubu'nda mücadele eden Atletico Madrid Bayern Munih'i geride bırakarak 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider tamamlamıştı. Atletico gruptaki tek mağlubiyetini Bayern Munih'e karşı almıştı.Atletico Madrid son 16 turunda ise Alman ekibi Bayer Leverkusen ile karşı karşıya geldi. ilk maçı deplasmanda 4-2 kazanan İspanyol ekibi ikinci maçta rakibiyle 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e kaldı.Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de tarih yazarak şampiyon olan ve bu sezon tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Leicester City G Grubunu lider tamamlayarak bir üst tura yükselmişti.Leicester City 2. tur maçında ise Sevilla'yı yenerek çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı -
Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı oynanacak Borussia Dortmund-Monaco karşılaşmasıyla başlayacak.UEFA’nın 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı yarın ve 12 Nisan’da oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Turun ilk maçlarında Borussia Dortmund - Monaco ve Juventus - Barcelona karşılaşmaları oynanacak. Çeyrek Final rövanş mücadeleleri ise 18 ve 19 Nisan tarihlerinde yapılacak.Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmalarının programı şöyle:11 Nisan Salı21.45 Borussia Dortmund - Monaco21.45 Juventus - Barcelona12 Nisan Çarşamba21.45 Bayern Münih - Real Madrid21.45 Atletico Madrid - Leicester City
#Atletico Madrid
#Leicester City
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maç hangi kanalda
#Maçı şifresiz veren yabancı kanallar
#çeyrek final
7 yıl önce