|

Bayern Münih-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş bu akşam deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıkların tamamlandığı turnuvada maç saati beklenmeye başlandı. Bu heyecanlı maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar ise maçı izlemin yollarını arıyor. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda, şifreli mi mi ve saat kaçta?

Yeni Şafak
08:44 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:17 - 20/02/2018 Salı
AA
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde heyecanlı bekleyiş sona erdi. Son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Taraftarlar ise bir yandan maçın oynanacağı saati, hangi kanalda yayınlanacağını ve şifreli olup olmayacağını merak ediyor. İşte Bayern Münih Beşiktaş maçı bilgileri.

Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz bu akşam deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Maç TRT ekranlarından canlı izlenecek.

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?

Büyük mücadele bu akşam saat 22.45'te başlayacak. TRT ekranlarından ise şifresiz olarak izlenebilecek.


Bayern Münih cephesinden açıklama

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Almanya'nın Bayern Münih ekibinin teknik direktörü Jupp Heynckes, siyah-beyazlı ekibin yer aldığı grubu lider bitirmesinin sürpriz olmadığını söyledi.

Heynckes, Beşiktaş ile UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ilk maçında yapacakları mücadele öncesi Allianz Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı iyice araştırdığını belirten Heynckes, "İspanya liginde Barcelona, Real Madrid ve Valencia'nın yanı sıra İspanya Milli Takımı'nda oynayan futbolcuları gördüm. İki Hollandalı futbolcu var. İyi oyuculardan oluşan iyi bir takım." diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e övgüde bulunan Heynckes, "Bunun sırrı teknik direktörde. Çok tecrübeli ve iyi bir teknik adam. Takımı uyumlu hale getiriyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın iyi futbol oynadığını belirten Heynckes, "Savunmada da iyiler, takımın iyi bir düzeni var. Kontratağa çıkmayı biliyorlar. Bunları kompliman dağıtmak için söylemiyorum. Bunu göreceksiniz. Bu takım futbol oynayabiliyor. Beşiktaş'ın grubunda birinci olması ve dış sahada 3 maçı da kazanması sürpriz değil. Bizi düşündüren belirtiler bunlar. Bunları oyuncularıma anlattım." şeklinde konuştu.

- "Gizlenmeyecekler, fırsatları arayacaklar"

İlk maçta nasıl bir Beşiktaş beklediğiyle ilgili soruya Heynckes, "Beşiktaş ile Leipzig arasındaki maçı izledim ve çok etkilendim. Bunu dürüstçe söylüyorum. Gizlenmeyecekler, fırsatları arayacaklar. Yaratıcı bir futbol takımı. Bundan dolayı hazırlıklı olmalıyız." cevabını verdi.

Heynckes, ikinci maçın temelini atmak için takımının iyi bir performans sergilemesini ümit ettiğini kaydetti.

Maçta rotasyon yapıp yapmayacağına ilişkin soruya da Heynckes, "A veya B takımı yoktur. Sadece Bayern Münih takımı vardır." ifadesini kullandı.


- Hummels: "Üst seviyede bir takıma karşı oynayacağız"

Basın toplantısına katlan Bayern Münihli futbolcu Mats Hummels ise Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarından sonra özel bir dönemin başladığını belirterek, "Avrupa'da üst seviyede bir takıma karşı oynayacağız. Grubu hak ederek kazandılar. Takımda büyük isimler var. Videolarda izledik, gerçekten oynadıkları oyunda taktik ve kişisel olarak kalite var. Şimdi Beşiktaş'ı yenmek için konsantrasyon sağlamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Hummels, Beşiktaşlı taraftarların statta olmayacağına ilişkin bir soru üzerine, "Beşiktaş taraftarları statta olacak. Sadece ben iki bilet aldım. Bundan dolayı biliyorum. Almanya'da çok sayıda Türk ve Türk futbolunun taraftarı var. Onların da burada sesli olacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Bayern Münihli futbolcu, maçın sert geçmesini beklediğini sözlerine ekledi.


Lewandowski'den Beşiktaş değerlendirmesi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Polonyalı golcü Robert Lewandowski, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahalarında Beşiktaş ile yapacakları son 16 turu ilk maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Lewandowski, Kicker dergisine verdiği röportajda, Beşiktaş ile yapacakları maçları değerlendirdi.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Cenk Tosun gibi önemli bir forvetini sattığını belirten Lewandowski, "Genelde kanatlardan gelerek orta yapıyorlar ve ceza sahasında tehlikeliler. Savunma ile hücum arasındaki denge yerinde ancak biz kendi oyunumuzu oynarsak iyi fırsatlarımızın olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Vodafone Park'ta oynayacakları rövanş maçında oluşacak atmosfere dikkati çeken 29 yaşındaki futbolcu, "Tur atlamak istiyoruz. İlk maç önemli çünkü İstanbul'daki atmosferin inanılmaz olduğunu duydum." değerlendirmesinde bulundu.

Lewandowski, eşleşmede Bayern Münih'in favori olup olmadığıyla ilgili soruya, "Bu kelimeyi sevmiyorum. Öncesinde favori görülüyorsunuz ancak bunu sahada göstermek lazım." yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Pepe ile ilgili değerlendirmede bulunan Lewandowski, "Pepe, süper bir futbolcu. Grup maçlarında Beşiktaş savunmasının patronu olduğunu ve takıma yardım ettiğini gösterdi." açıklamasını yaptı.

Deneyimli futbolcu, Beşiktaş'a karşı ilk maçta en az 1 gol atarak, gol yememelerinin kendileri için iyi olacağını kaydetti.

İlk maçı iç sahada oynamanın dezavantaj olup olmadığına ilişkin soruyu da Lewandowski, "Hayır, bazen ilk maçı evde oynamak iyi oluyor çünkü rakibinizi iyi tanımıyorsunuz. İlk karşılaşmadaki tecrübeyle deplasmanda rakibi daha iyi değerlendiriyorsunuz." şeklinde yanıtladı.

#Bayern Münih
#Beşiktaş
#Futbol
#UEFA Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce
default-profile-img