|

Bursa’da su kesintisi (BUSKİ)

Bursa’nın Osmangazi ilçelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi. İşte Bursa'da yapılacak su kesintisiyle ilgili ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:42 - 11/09/2018 Salı
Güncelleme: 16:45 - 11/09/2018 Salı
IHA
Bursa’da su kesintisi yapılacak.
Bursa’da su kesintisi yapılacak.

Bursa’nın Osmangazi ilçelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi. BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Osmangazi’nin Ovaakça Çeşmebaşı Mahallesi, Mevlana Caddesi ve civarında, 12 Eylül Çarşamba günü, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında; Nilüfer’in Balat Mahallesi Büyük Sokak, Bey Sokak ve Otoban arasında kalan bölge (Otobanın kuzeyinde kalan kısım) ve civarında ise 13 Eylül Perşembe günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Bursa'da FETÖ'den ihraç edilen 20 polis gözaltında

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 20 polisi gözaltına aldı.Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, meslekten ihraç edilen 25 polis hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Bu polislerden 20'si, düzenlenen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan ihraç edilen polisler ifadelerinin ardından 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan adliyeye çıkartılacak. Bu arada haklarında yakalama kararı çıkartılan 5 polis ise aranıyor.


#Bursa
#Su kesintisi
6 yıl önce