|

Barış Alıcı taraftarı mest etti

Fenerbahçe'de genç oyuncu Barış Alıcı, ilk Süper Lig maçına Bursaspor karşısında çıktı. 21 yaşındaki futbolcu maçta ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli tribünlerden en çok alkışı alan isim oldu.

Yeni Şafak ve
10:20 - 12/08/2018 Pazar
Güncelleme: 10:44 - 12/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Barış saha kenarına gelirken, tezahürat ve alkışlarla yerini Eljif Elmas’a bıraktı.
Barış saha kenarına gelirken, tezahürat ve alkışlarla yerini Eljif Elmas’a bıraktı.

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan kadrosuna kattığı Barış Alıcı, Bursaspor karşısındaki performansıyla hem taraftarı hem de teknik heyeti mest etti.

Sarı-lacivertlilerin 2-1 üstünlüğüyle sona eren mücadelenin 84. dakikasında oyundan çıkan oyuncuya taraftarlar büyük destek verdi.

Cocu'dan övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu maç sonu, "Barış iyi bir performans" sergiledi diyerek genç oyuncunun performansından memnun olduğunu ifade etti.


"Bana inanan herkese teşekkür ederim"

Barış Alıcı maç sonu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine inanan yönetim, teknik ekip ve taraftara teşekkür etti;

  • "Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla çıktığım ilk maçta duygu ve heyecan yüklüydüm. Sahada olduğum her dakika takımın başarısı için çalıştım, çalışacağım. Başta ailem olmak üzere, bana inanan Fenerbahçe taraftarı, yönetimi ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum."


#Fenerbahçe
#Barış Alıcı
6 yıl önce