|

Bayram mesajları, kısa anlamlı güzel Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı mesajları (SMS) için haberimize bakınız. En güzel, kısa ve anlamlı bayram mesajları Whatsapp, Faceook ve Twitter gibi sosyal medya kullananlar tarafından ihtiyaç duyulmaktadır. Müslümanlar için oldukça büyük bir öneme sahip olan Kurban Bayramı yarın tüm İslam aleminde kutlanmaya başlayacak. Arefe günü sabah namazı ile başlayan mukayyed teşrik tekbirleride Kurban Bayramı'nın son günü ikindi namazı ile son bulacak. İşte Kurban Bayramı mesajları, anlamlı kısa bayram mesajı SMS'leri

Yeni Şafak
16:25 - 31/07/2016 Pazar
Güncelleme: 13:33 - 31/07/2016 Pazar
Diğer
Kurban Bayramı mesajları

! SMS, Facebook, Twitter, Whatsapp için anlamlı kısa güzel bayram mesajları haberimizde sizlerle paylaştık. Eski bayram ziyaretlerinin yerini mesaj ile

bayram mesajları

aldı. Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala bayram namazından hemen sonra herkes birbirlerine mesaj göndermeye başlıyor. Sizler de bu özel günlerde sevdiklerinize değişik, farklı ve resimli

bayram mesajı

göndermek için haberimizi inceleyebilirsiniz.



Kurban Bayramı geleneklerinden biri olan bayram mesajları ise hiçbir zaman etkisini yitirmiyor. Dediğimiz gibi Kurban Bayramı mesajlarına yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



İŞTE EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI:


-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!


-Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…


-Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...


-Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.


-Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah"a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun...


-Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...


-Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.


-Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah'a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.


-Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun...


-Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.


*|* Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!


- Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.


- Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.


- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…


- Kalpler sevgiyi paylaşmak , insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.


- Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, Bu hayırlı bayramda dualarımız yüce Allah'a, Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.


- Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.


- Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.


- Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.


- Bu Kurban Bayramında birlikte aynı sofrada yer almasak da bir sonraki bayramda yanınızda olacağız mutlaka.. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun


- Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.


- En güzel anıları birlikte paylaşmak, en güzel hatıraları tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.


- Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.....


Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah'a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Kurban bayramınızı kutlarım.


*|* Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.


*|* Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..


*|* Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!


*|* Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, ulusumuza ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah.tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.


*|* Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.


*|* Kalpler ancak allah c.c.' yi anmakla huzur ve saadete erebilir. Dua ve selam ile Kurban Bayramınızı kutlarım.


*|* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.


*|* Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Mübarek Kurban bayramı ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.


*|* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.


*|* Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!


*|* Kurban Bayramı'nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın

huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.


*|* Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.


*|* Allah c.c'yi tanıyan ve itaat eden zindanda da olsa bahtiyardır. O'nu unutan, sarayda da olsa zindandadır, bedbahttır. Allah c.c kurbanlarınızı kabul etsin. Bayramınız kutlu olsun.


*|* Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…


*|* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.


*|* Dilerim ki her anın şu an bu kurban bayramı mesajını okurken ki sevincin gibi sevinçli olur. Kurban Bayramın kutlu olsun


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı mesajı yayımladı


Cumhurbaşkanlığı'nın resmi web sitesinden yayımlanan mesajda,



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın; "Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 78 milyon daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir" ifadelerine yer verildi.






"KUDÜS'TE, İLK KIBLEMİZ MESCİD-İ AKSA'NIN MAHREMİYETİ, İSRAİL ASKERLERİ TARAFINDAN AYAKLAR ALTINA ALINIYOR"


Erdoğan, İslam coğrafyasının sokaklarında kurban değil, Müslüman kanı aktığını belirterek şunları kaydetti; "Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır. Ne yazık ki, bugün barış ve huzura hasret kalan İslam coğrafyasının sokaklarında kurban değil, Müslüman kanı akıyor. İslam dünyasının kadim şehirleri, dünün esenlik ve barış yurtları, bugün yaşanılması zor ve insanların terk ettiği beldeler haline gelmiş durumda. Filistin, Suriye, Irak, Libya, Mısır, Yemen ve Myanmarda kardeşlerimizin Bayram sevinci, kan ve gözyaşları arasında adeta kayboluyor. Kudüste, ilk kıblemiz Mescid-i Aksanın mahremiyeti, İsrail askerleri tarafından ayaklar altına alınıyor."




"BU ÜLKEDE YAŞAYAN HER BİR VATANDAŞIMIZ EŞİTTİR, DEĞERLİDİR; AYNI HAKLARA, AYNI ÖZGÜRLÜKLERE SAHİPTİR"


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölücü terör örgütünün ve destekçilerinin gayesi, aynı kıbleye yönelen, ortak bir geçmişi ve ortak gelecek hayallerini paylaşan kardeşleri birbirine düşürmektir" diyerek, son günlerde yaşanan terör olaylarına da değindi. Erdoğan; "Bölgemizle birlikte biz de ağır bir imtihandan geçiyoruz. Komşularımızdaki ateşi ülkemize taşımak, acıyla, çileyle, fedakârlıkla yoğrulmuş kardeşliğimizi dinamitlemek isteyenlerin maşa olarak kullandıkları eli kanlı terör örgütü, yeniden sahneye çıkma peşinde... Milletimizin arasına fitne sokmak, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler, her gün yeni bir oyunla, yeni bir senaryoyla karşımıza çıkıyor. Hiçbir insani ve ahlaki değer tanımayan cinayet şebekesi mensupları, sokaklarda masum sivilleri, çocukları, yaşlıları, esnafı, kamu görevlilerini alçakça katlediyor. Tüm bu provokasyonların, saldırıların, tahriklerin gayesini çok iyi biliyoruz. Bölücü terör örgütünün ve destekçilerinin gayesi, aynı kıbleye yönelen, ortak bir geçmişi ve ortak gelecek hayallerini paylaşan kardeşleri birbirine düşürmektir. Şunu asla unutmayalım Fitne tohumları ekilmeye çalışılan bu topraklar, dünyadaki tüm mazlumların son sığınağıdır. Eli kanlı katillerin taşeronluğuyla bölünmek, parçalanmak istenen bu ülke, hepimizin ebedi yurdudur. Bu ülkede yaşayan her bir vatandaşımız aynı şekilde eşittir, aynı şekilde değerlidir; aynı haklara, aynı özgürlüklere sahiptir. Bizler, tarih boyunca birbirimize verdiğimiz kıymetle; ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, sağduyunun aydınlığıyla sıkıntılı dönemleri hep birlikte aştık. İnşallah, bugün ve gelecekte de, aynı basireti, aynı iradeyi yine hep birlikte göstereceğiz" diye kaydetti.



Kurban Bayramı mesajları (SMS) için haberimize bakınız. En güzel, kısa ve anlamlı bayram mesajları Whatsapp, Faceook ve Twitter gibi sosyal medya kullananlar tarafından ihtiyaç duyulmaktadır. Müslümanlar için oldukça büyük bir öneme sahip olan Kurban Bayramı yarın tüm İslam aleminde kutlanmaya başlayacak. Arefe günü sabah namazı ile başlayan mukayyed teşrik tekbirleride Kurban Bayramı'nın son günü ikindi namazı ile son bulacak. İşte Kurban Bayramı mesajları, anlamlı kısa bayram mesajı SMS'leri



#Kurban bayramı
#kurban bayramı mesajı
#2016 Kurban Bayramı
#Kısa bayram mesajı
8 yıl önce