|

Domuz bağı dehşeti

Şişli’de yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağlayan 3 hırsız dehşet saçtı. 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci boğularak can verirken, eşi ise hastanelik oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2016 Pazar
Güncelleme: 22:24 - 6/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İstanbul-Şişli'de domuz bağı dehşeti yaşandı. 3 hırsız, yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağlayıp kasadaki değerli eşyaları alarak kaçtı. Korkunç olay, Harbiye Cumhuriyet Caddesi 85 numaradaki dairede meydana geldi. Hagop Yakup Demirci ile Seta Ayda Demirci çiftine saat 14.00 sıralarında temizliğe gelen kadın apartman kapısını açtıramayınca, çiftin yeğenlerini aradı. Telefonlara cevap alamayan yeğenleri, polis ve itfaiyeden yardım istedi. Polis gözetiminde itfaiye merdiveni ile üçüncü kattaki daireye pencereden giren bir akrabası yaşlı karı-kocayı domuz bağı ile bağlanmış ve ağızları bantla kapatılmış halde buldu.





GÖZYAŞINA BOĞULDULAR


Sağlık görevlileri, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'nin boğularak hayatını kaybettiğini belirledi. 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acı haberi alan yaşlı çiftin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Hagop Yakup Demirci'nin cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, binanın giriş kapısının kilitli olduğu, kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL değerindeki para ve mücevherin çalındığı belirlendi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganların izlerine ulaşmak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.


#domuz bağı
#Hagop Yakup Demirci
#Seta Ayda Demirci
8 yıl önce