|

Galatasaray'da yeni hedef Cheik Tiote - Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray'da yeni trasnfer hedefi Cheik Tiote oldu. Galatasaray transfer haberlerinden son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Sarı-kırmızılılar Newcastle United'ın Fildişi Sahilli oyuncusu ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Taraftarların yakından takip ettiği transfer haberlerini yenisafak.com'dan görebilirsiniz. İşte Cheik Tiote'de son durum.

Yeni Şafak
17:50 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:19 - 27/08/2016 Cumartesi
AA
Galatasaray Cheik Tiote

ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Fildişi Sahilli ön liberosu Cheik Tiote'yi gündemine aldı.

Galatasaray transfer haberleri

nden son dakika gelişmelerini buradan görebilirsiniz.



Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Tiote ile görüşme yapılırken, henüz anlaşma sağlanmadı. Belli bir mutabakata varılması halinde oyuncu, İstanbul'a davet edilecek.



Ön libero pozisyonu için, hem Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile 10 milyon avroluk tazminatını indirmeye çalışan Fransız oyuncu Lassana Diarra hem de Cheik Tiote ile görüşmeler sürerken, önceliğin Diarra'da olduğu ancak her iki oyuncunun da transferinin gündeme gelebileceği ifade edildi.



Yaz transfer döneminin sonuna yaklaşıldığı bu günlerde, Ryan Donk'un takımdan ayrılması ihtimaline karşı ön libero pozisyonu için iki futbolcuyla da temasların devam ettiğine vurgu yapıldı.



Galatasaray'da Cavanda taraftarla buluştu



Spor Toto Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'ın Trabzonspor'dan yeni transferi Luis Cavanda, GS Store'da sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu. Manisa Şehzadeler İlçesi Utku Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki GS Store'da düzenlenen imza etkinliğine yoğun ilgi olurken, mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu. Taraftarlar çalınan Galatasaraymarşlarıyla da büyük coşku yaşadı. Sarı-kırmızılılar Cavanda ile bol bol fotoğraf çektirirken, tecrübeli futbolcuya forma ve atkılarını imzalattı.


#Cheik Tiote
#Galatasaray
#Transfer çalışmaları
#Galatasaray transfer haberleri
8 yıl önce