|

Gaziosmanpaşa'da 'Yüksel'me dönemi!

Tarihinin en zor günlerini geçiren ve amatör lige düşmenin kıyısına gelen Gaziosmanpaşaspor, Yüksel Ersan ve Akın Topgül'ün göreve gelmesinden sonra adeta küllerinden doğdu ve üst üste aldığı puanlarla iyice rahatladı.

Yeni Şafak ve
16:37 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 15:39 - 7/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Büyük maddi kriz içinde olan, bizzat başkanı tarafından hacze verilen, moral bozukluğu içinde bulunan Gaziosmanpaşaspor ilk 23 haftada (Hükmen Bozüyük ve Akçaabat galibiyetleri hariç) sadece 6 puan toplayabilirken, Yüksel Ersan-Akın Topgül döneminde 5 maçta 10 puan aldı.



İlk olarak 24. haftada Adliyespor'u sahasında 3-1 yenen 'Gazi', daha sonra Niğde deplasmanında son dakikada yediği golle 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Bir sonraki hafta evinde Çatalcaspor'u 1-0'la geçen Kırmızı-Yeşilliler yeni dönemdeki tek yenilgisini deplasmanda Tuzlaspor'a karşı 3-1'lik skorla aldı.


Gaziosmanpaşaspor için en kritik galibiyet şüphesiz bir sonraki hafta Şekerspor'a karşı alınandı... Puan durumda bir altında bulunan rakibini 2-0 yenen 'Gazi' böylece ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi.



Her ne kadar kurtuluş henüz matematiksel olarak kesinleşmemişse de Yüksel Ersan ve Akın Topgül yönetimindeki Gaziosmanpaşaspor, camianın da desteğiyle güzel bir hava yakalamış durumda.


#3. Lig
#Gaziosmanpaşaspor
#Şekerspor
#Çatalcaspor
9 yıl önce