|

HDP milletvekilleri PKK cenazesinde

Tunceli’de öldürülen PKK'lı teröristlerden Baran Çetinkaya'nın cenaze törenine, HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin ile DBP’li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul da katıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 11/09/2015 Cuma
Güncelleme: 22:05 - 10/09/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Tunceli'de polis merkezine düzenlenen saldırıda etkisiz hale getirilen teröristleri HDP'li vekiller uğurladı. Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'ne 4 Eylül'de saldırı gerçekleştiren ve güvenlik güçlerince öldürülen teröristler Baran Çetinkaya ve Rıdvan İpek'in cenazeleri, dün ailelerine teslim edildi. Çetinkaya'nın Tunceli Cemevi'ndeki cenaze törenine, HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin ile DBP'li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul da katıldı. Çetinkaya'nın cenazesi, defnedilmek üzere Mazgirt'e götürüldü. HDP'li Önlü, yaralanan teröriste yardım etmişti.



FOTOĞRAFINI TAŞIDI


Bu arada, diğer teröristlerden Rıdvan İpek'in cenazesi iseErzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Kırımkaya Mahallesi'nde Erzurum HDP Milletvekili Seher Akçınar Bayar ile DBP'li Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı'nın da katılımıyla defnedildi.



#Baran Çetinkaya
#Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi
#hdpli vekiller
9 yıl önce