|

Kopan parmağı okulda kayboldu

İstanbul-Başakşehir’de inanılmaz bir skandal yaşandı. Cahit Zarifoğlu İlkokulu birinci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki G.S.’nin ders esnasında bozuk kapıya sıkışan parmağı koptu. Parmaktan düşen parça kaybolurken, aile sınıf öğretmeni ve okul yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/10/2016 Pazar
Güncelleme: 20:58 - 15/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İstanbul'da bir çocuğun okulda kopan parmağı kayboldu. Akıl almaz olay, Başakşehir Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nda yaşandı. Birinci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki G.S., ders esnasında parmağını bozuk olan kapıya sıkıştırdı. Kanlar içinde kalan çocuğa ilk müdahale okulda yapıldı. Haber verilmesi üzerine okula koşan anne Nuray E., çocuğun parmağını sarılmış halde görünce, kendisine tırnağının morardığı bilgisi verildi. Evladını Başakşehir Devlet Hastanesi'ne götüren anne, doktorların kopan parçayı istemeleri üzerine şok geçirdi.



SORUMLULAR HESAP VERSİN


Kopan parça bulunamayınca G.S., Bağcılar Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada çocuğun parmağına tırnak yatağı revizyonu yapıldı. Kızının parmağının eskisi gibi olmayacağını öğrenen anne Nuray B., sınıf öğretmeni ve okul yöneticileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu olayın peşini bırakmayacağını anlatan Nuray B. “Kamera kayıtlarını izledim. Olay olduktan sonra öğretmen elinde bir peçeteyle yerden birşey alıyordu. Sorumlular hesap versin" dedi.


#Cahit Zarifoğlu İlkokulu
8 yıl önce