|

Nazlıcan’a vefa borcu

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 21:43 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

TÜRGEV, Emine Erdoğan Ortaöğretim Kız Yurdu'nun müdür yardımcılığını üstlenen ancak geçirdiği kazada hayatını kaybeden Nazlıcan Ekmen için harekete geçti. Ekmen'in ismi Gaziosmanpaşa'daki yükseköğretim kız yurdunda hayat bulacak.



AİLESİ KIZ YURDU YAPTIRACAK


Nazlıcan'ın ailesi yaşanan kazanın tazminatı ve hayırseverlerin de yardımıyla Batman'da yükseköğretim kız yurdu yaptırıp TÜRGEV'e bağışlayacak. Aile, ayrıca Nazlıcan için Afrika'da su kuyusu yaptıracak.



Hafta sonları Batman'daki ailesini ziyaret için Siirt Batman arası yolculuk yapan Nazlıcan Ekmen görev için Kız Yurduna geri döndüğü sırada kanal üstü çalışması yapılan bölgedeki güvenlik ihmali nedeniyle çalışma yapan araçlardan birinin altında kalarak hayatını kaybetti. Abi Serkan Ekmen, “Kardeşim geçen yıl 17 nisanda hacdan dönmüştü, tam bir yıl sonra bu kaza gerçekleşti. Savcılık, şoförü yüzde 100 suçlu buldu. Gelecek tazminatla Batman'da kardeşim adına bir yükseköğretim kız yurdu yaptırıp TÜRGEV'e bağışlayacağız. Şimdi de Afrika'da onun Nazlıcan adına su kuyusu açtırıyoruz” diye konuştu.


#TÜRGEV
#Kız Yurdu
8 yıl önce