|

'Palermo'yu izlemeye dayanamıyorum'

8 teknik direktör değiştiren Palermo Başkanı Zamparini, "Palermo'yu izlemeye dayanamıyorum. Son iki maçta 6 gol yedik. Kolay değil, Novellino'ya değer veriyorum ama ayrılma vakti gelmişti." dedi.

Yeni Şafak
13:36 - 12/04/2016 Salı
Güncelleme: 10:56 - 12/04/2016 Salı
AA
Seria'da Palermo'nun kendi evinde 3-0 yenildiği Lazio maçından görüntü.
Seria'da Palermo'nun kendi evinde 3-0 yenildiği Lazio maçından görüntü.

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Palermo'nun başkanı Maurizio Zamparini, bir sezonda 8 teknik adam değiştirmesinin ardından gelen eleştiriler karşısında kendini savundu.



İtalya'da Radio 24'e konuşan 75 yaşındaki Zamparini, takımla 4 maça çıkan İtalyan teknik adam Walter Novellino'nun hafta başında görevine son verilmesinin ardından medyada yer alan eleştirilere cevap verdi.





Zamparini, bu sezon Palermo'da 8 teknik adam değişikliğine gitmesinin nedenine ilişkin soruya, "İnsanlar çıldırdığımı düşünüyor ama bu doğru değil." cevabını verdi.



Palermo'nun son maçlarında kötü futbol oynadığını söyleyen Başkan Zamparini, "Palermo'yu izlemeye dayanamıyorum. Son iki maçta 6 gol yedik. Kolay değil, Novellino'ya değer veriyorum ama ayrılma vakti gelmişti. Bir ayağımız Serie B'de ve ligde kalmak için gereken düşünce yapısına sahip değiliz." değerlendirmesinde bulundu.



Palermo'da 2002'den bu yana başkanlık görevini sürdüren Zamparini, bu süreçte 35'in üzerine teknik adamı göreve getirmişti.







#mauricio mzaparini
#Palermo
8 yıl önce