|

Pijama Takımları

İç giyim ve bunun en önemli parçalarından olan pijama takımları, erkek ve kadınların, hatta çocuk ve bebeklerin vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunmaktadır.

iLAN
16:17 - 24/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:23 - 24/12/2018 Pazartesi
Diğer
çift pijama
çift pijama

Konunun önemini kavrayarak 2009 yılında iç giyim ve pijama sektörüne, e-ticaret sistemi ile giriş yapan firmamız, kısa sürede sektörde öncü ve lider olmuştur. Müşterilerinin talep ve memnuniyetini her zaman ilk plana alan firmamız, tüm dünyadaki en yeni ve beğenilen pijama modellerini, tanınmış ve güvenilir markaların ürünlerinden seçerek oluşturmaktadır. Müşterilerine iç giyim ve pijama konusunda, çok fazla seçeneği tek bir adreste toplayan sitemizle, zaman ve paradan tasarruf sağlamaktayız.

Firma olarak pijama ve gecelik takımlarının yanı sıra sütyen çeşitliliğinde de sınırsız seçim imkanı sunmaktayız. Sütyen çeşitlerimiz arasında; şeffaf, dantelli, bralet, balenli, büstiyer, destekli ve desteksiz, dikişsiz, protez, silikon ve emzirme, sporcu ve straplez yüzlerce çeşit ve modelde, en moda renklerle sütyenlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

İç giyim konusunda hiç bir eksiklik bırakmayan firmamız brazilian, silikonlu, string, slip, dantelli, tanga, dikişsiz ve şort külot çeşitliliği ile de çok talep görmektedir. Ayrıca erkek müşterilerimizi de unutmayan firmamız; baba oğul pijama, atlet, slip, boxer, pijama, robdöşambr, T-shirt, çorap ve büyük beden ile çift pijama çeşitlerini de sitesinde bulundurmaktadır.

Firma olarak iç giyimin önemli bölümlerinden olan korse konusunda da her türlü ihtiyaca cevap verecek kapasiteye sahibiz. Bu kapsamda; atlet, boy, doğum sonrası, külot, bel, büyük beden, etek, string, body, dikişsiz, paçalı ve tayt korse çeşitlerimiz ile hem sağlıklı hem de rahat kullanıma sahip tanınmış markaların korselerini müşterilerimiz ile buluşturmaktayız.

Firma olarak müşterilerimizin kişisel verilerini saklamıyor ve kimse ile paylaşmıyoruz. Online ödemelerde en yüksek güvenlikli şifreleme sistemini kullanıyoruz. Kredi kartlarına taksit de yapan firmamıza, EFT ve banka havalesi yöntemleri ile de ödeme yapılabilmektedir. Müşterilerimizin siparişlerini, ödeme yaptıkları gün içinde (tatil günleri hariç) kargoya veriyoruz ve müşterilerimiz siparişlerim bölümümüzden kargolarının durumunu kontrol edebiliyorlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Bayan Pijama Takımı
Firma olarak
bayan pijama
takımı konusunda rakip tanımıyoruz. Pijamaların kullanım özelliğinden dolayı daha sağlıklı ve konforlu olmasına özen gösteriyoruz. Ürünlerimizde kanserojen içeren hiç bir madde bulunmamaktadır. Yurt içi ve yurt dışındaki en kaliteli ve güvenilir markaların sayısız pijama çeşitlerini sitemizde en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Pijama takımı çeşitlerimizi şu şekilde sıralayabiliriz:

1. Lohusa pijama takımları: değişik renk ve modellerde 6 ve 7 parçadan oluşan, özel tasarım ve malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca, dantelli, sabahlıklı, polar, yelekli, jakarlı, triko sabahlıklı, kısa ve uzun kollu modellerimiz de bulunmaktadır.

2. Polar pijama takımları: anne kız, nakışlı, hayvan figürlü, kapşonlu, baskılı, taytlı ve penye onlarca model bulunmaktadır.

3. Gömlek pijama takımları: rahat kullanımı ve misafirlerin yanında da rahatça giyilebilecek kadar şık, kuşaklı, düğmeli ve değişik desen ve renklerde modellerimiz mevcuttur.

4. Büyük beden pijama takımları: her bedene uygun yazlık ve kışlık, çok sayıda renk ve model seçeneğimiz mevcuttur.

5. Eşofman takımları: hem pijama hem de ev ortamında ve bahçede rahatça giyilebilen modellerdir.

6. Çeyizlik ve günlük kullanım için sabahlıklı ve askılı saten pijama takımları

7. Aynı renk ve modelden oluşan aile ve sevgili pijama takımları

8. Şort takımları ve taytlı pijama takımları

9. Hamile pijama takımları

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Gecelik Takımları
Geceleyin yatarken terletmeyen ve rahat hissettiren kumaşlardan yapılan
gecelik takımları
, mevsimsel özellikler göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Bu takımlarda genellikle saten, pamuklu, ipek ve pamuklu kumaşlar tercih edilmekte, konfor ve şıklık beraber istendiğinde ise tercih saten olmaktadır. Firmamızın saten takımları arasında; dantelli, desenli, ikili, uzun ve kısa, askılı, büyük beden, çeyizlik ve babydoll gibi çok fazla çeşit bulunmaktadır.

Penyenin rahatlığını tercih edenler için ise anne kız, dantelli, uzun ve kısa kollu ile her bedene uygun takımlarımız mevcuttur. Çeyizlik gecelik setleri arayanlar için 6 ve daha fazla parçadan oluşan ünlü markaların takımları müşterilerimiz tarafından oldukça ilgi görmektedir.

Özel olarak tasarlanmış ve bedene tam uyumlu olan seksi gecelik takımlarımız arasında; babydollu, değişik kostümlerde, şifon, fantezi, özel çoraplı ve tangalı her zevke uygun modellerimiz bulunmaktadır. Ayrıca sitemizde en son trend olan transparan, jartiyerli ve kombinezonlu gecelik takımlarımız ile çok sayıda aksesuarda satışa sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

#gece takımı
#Polar pijama
#çift pijama
5 yıl önce