|

Şota'dan ayrılık sinyali

3-2 mağlup oldukları Mersin İdman Yurdu maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ayrılık sinyalleri verdi.

Yeni Şafak
00:54 - 20/10/2015 Salı
Güncelleme: 10:04 - 20/10/2015 Salı
Diğer

Maçı değerlendiren Şota, "Şanssızlık hala bizi takip ediyor. Rakip takımın kalitesi, tecrübe ya da iyi motive olmanın kaybolmasını istemem tabii. Sonuçta yine şanssız goller. Tartışılan bir gol var. Ofsayt olmazsa, ona da alıştım. Bu 8 haftada oldu bir şeyler. Erken gol olabilirdi, direkten dönen toplar var" dedi.



'Bir şeyler oluyor içeride dışarıda'

Alınan kötü sonuçlar sonrası, "Kolay kolay mücadeleyi bırakmak istemiyorum" diyen Gürcü teknik adam, "Trabzonspor'da olmak, çok büyük bir olay benim için. Büyük bir sorumluluk. Ama ikinci tarafı da var. Hem yönetimin, hem de başkanın. Bir şeyler oluyor kulübün dışında, içeride. Futbolculara moral getiremedik doğru dürüst. Kolay kopuyorlar. Mücadele vermeye hazırım. Tabii ki bu kulübün patronları ile oturup verilecek her karara hazırım. Üzülüyorum. 0-0 iken, gol atarken, hatalar yaparken, bu kadar pozisyona girerken. Futbol bazen acımasız oluyor" diye konuştu.


#şota
#trabzsonspor
#istifa
9 yıl önce