|

Fenerbahçe'nin Emre kararı şaşırttı

Emre Belözoğlu'nun maç başı paraya oynayacağı iddia edildi. Buna göre tecrübeli futbolcuya maç başı 50 bin euro verilecek. 30 maç barajını geçerse bu rakam 75 bin euro'ya yükseltilecek.

Yeni Şafak
12:05 - 24/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 24/06/2015 Çarşamba
Diğer

Sezonun bitimiyle birlikte yaşanan kongre sürecinin ardından Başkan Aziz Yıldırım ve yeni yönetim, takımda köklü bir değişikliğe gitti. Uzun yıllardır forma giyen birçok oyuncu ile yollar ayrılırken, yeni yıldızlarla anlaşmanın yolları arandı. Bu görüşmelerde eskilerden kalanlar da oldu. Bunlardan biri de kaptan Emre Belözoğlu...



Habertürk'ün haberine göre; Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun da olumlu rapor vermesi üzerine tecrübeli oyuncu ile yola devam kararı alındı. Ancak yönetimin geçen sezon 2.1 milyon euro alan Emre'ye bu parayı yine verme gibi bir niyeti yoktu. Bu durum da kendisine iletildi. Ve tarihinde ilk kez yönetim, yeni bir uygulamaya giderek garanti para vermeden maç başına anlaşma yaptı.



Bir yıllık anlaşılan Emre'ye maç başına 50 bin euro verilecek. Eğer kaptan, 30 maçı geçerse bu para 75 bin Euro'ya çıkartılacak. Sarı-Lacivertliler'de ilk kez uygulamaya konulan bu anlaşmanın diğer yerli oyuncularda da denenebileceği öğrenildi. Özellikle yıllık 2.5 milyon euro alan kaleci Volkan Demirel'e de böyle bir teklif yapılması bekleniyor.




#fenerbahçe
#emre belözoğlu
#maç başı ücret
9 yıl önce