|

Bush'a brokoli büyüsü

Endonezyalı ünlü kara büyücü Ki Gengeng, gelecek hafta ülkesini ziyaret edecek ABD Başkanı Bush'a Haiti büyüsü yaptığını açıkladı. Bir yılan, bir karga ve bir keçi kurban edilerek hazırlanan kara büyü tutarsa, Bush bir brokoliye dönüşecek

Aa
00:00 - 17/11/2006 Cuma
Güncelleme: 01:22 - 17/11/2006 Cuma
Yeni Şafak
Bush'a brokoli büyüsü
Bush'a brokoli büyüsü

Endonezyalı ünlü kara büyücü Ki Gengeng Pamungkas, ABD Başkanı George Bush'un ülkeye yapacağı ziyaretten önce Bush'a kara büyü yaptığını açıkladı. Endonezya'nın başkenti Cakarta yakınlarındaki Bogor kentinde yaşayan büyücü Pamungkas, önümüzdeki pazartesi günü Endonezya'yı ziyaret edecek olan ABD Başkanı Bush'a yaptığı kara büyü için bir karga, bir yılan ve bir keçi kurban etti ve bunların dondurulmuş kanını da brokoli ve şeker kamışıyla karıştırdı.


ŞİMŞEKLER ÇAKACAK

Yüzünü bu karışıma buladıktan sonra büyüsünü yapmaya başlayan Pamungkas, "Kehanetim Bush'u bir brokoliye dönüştürecek, ziyareti sırasında kendini kötü hissedecek, adamları da paranoyak olacak ve başkanlarının saldırıya uğradığını sanacak. Ardından şiddetli yağmurlar yağacak, şimşekler çakacak" kehanetinde bulundu.


HEPSİ ÖLDÜ

Büyücü, Bush'a bir Haiti büyüsü yaptığını, çünkü Endonezyalılara has kara büyünün yabancılara işlemediğini, Bush'un da bir batılı olduğunu söyledi. Büyünün tutup tutmayacağını soran gazeteciye de "Endonezya'daki beyaz adamlara bu büyüden yaptım, hepsi öldü" yanıtını verdi. Bush, Vietnam'a geçmeden önce pazartesi günü uğrayacağı Endonezya'nın Bogor kentinde yaklaşık 5 saat kalacak ve Endonezya Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile akşam yemeği yiyecek.


17 yıl önce