|

Evimde olsam televizyon açmam

17 yıldır iftar ve sahur programı yapan Sunucu Serdar Tuncer iki yıl önce televizyon ekranlarından uzak bir Ramazan geçirdiğini söyledi. Tuncer, “Evimde olsam televizyon açmam” diye konuştu.

Yeni Şafak
22:39 - 1/07/2014 Salı
Güncelleme: 19:47 - 30/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Evimde olsam televizyon açmam
Evimde olsam televizyon açmam

Televizyonla iftar programları aracılığıyla tanışan Sunucu Serdar Tuncer, bu yıl da iki farklı televizyonda iftar ve sahur programı sunuyor. “Kanallar Türkiye’deki televizyon izleyen kitlenin muhafazakâr olduğunu düşünüyor” diyen Tuncer, bu nedenle dini program sayısının arttığına dikkat çekti. 


MUHAFAZAKARLARA UYGUN DEĞİL

Televizyonun muhafazakâr insanlar için uygun olmadığını düşünen Tuncer, “İki yıl önce ilk defa iftar programı yapmadım. Ailemle iftar yaparken televizyonu açmadım. Evimde olsam televizyon açmam” diye konuştu. 


Ramazan programlarında alınan yüksek ücret tartışmasının gereksiz olduğunu dile getiren Tuncer şunları söyledi “Bir insan dini anlatıp Müslümanca bir iş yapıyorsa emek vermiyor mu? Bu bir birikimin sonucu değil mi? Bu insanlar emek veriyor, ailelerinden ayrı Ramazan geçiriyor. Allah’ın razı olduğu bir şeyden para kazanılmayacağını düşünüyoruz. Ya da para kazanılan bir işte Allah’ın rızası olmadığını zannediyoruz. Bir işten hem para kazanıp hem de Allah rızası güdülebilir.”



#serdar
# tuncer
# ramazan
10 yıl önce