|

Testereyle eli kesildi: Doktorlar ameliyatını iki kere erteledi

İngiltere Cheetham Hill'de yaşayan Mohammad Aghababaei çalışırken testereyle elini kesti. Kanamayı durdurmaya çalıştı fakat durumu ağırlaşınca eşi tarafından hastaneye götürüldü. Doktorlar ise Aghababaei elini bandaja bağlayıp sadece ağrı kesici alması gerektiğini söyleyerek iki kere ameliyatı erteledi.

10:48 - 24/06/2022 الجمعة
Güncelleme: 11:20 - 24/06/2022 الجمعة
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Mohammad Aghababaei, iş yerinde çalıştığı sırada elini testereyle kesti. Doktorlar, Aghababaei'nin elindeki kasları kemiğe bağlayan bağ dokusunun yüzde 70'ini kestiği için elinin ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Manchester Evening News'e göre, Aghababaei sabah hastaneye gittiğinde doktorlar elini kontrol etti ve ciddi bir durum olmadığını belirtti.

Aghababaei şunları kaydetti:

  • "Beni arayıp operasyonun iptal edildiği ve mümkün olan en kısa sürede tekrar iletişime geçeceklerini söylediler. Ertesi gün yine aynıydı. Sadece bekledim ama bir sonuç alamadım."

Aghababaei, ailesini geçindirmek için hayati önem taşıyan elinin kullanımını tamamen kaybedebileceğinden endişe ettiğini itiraf etti ve hastane personeli tarafından tekrar eve gitmesinin söylendiğini ve zamanı gelince kendisiyle iletişime geçileceğini belirtti.

#İngiltere
#testere
#ameliyat
٪d سنوات قبل