|

Bentley - Naim işbirliği

Eylem Şimşek
00:00 - 25/02/2008 Pazartesi
Güncelleme: 00:55 - 25/02/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Bentley - Naim işbirliği
Bentley - Naim işbirliği

Bentley, İngiliz ses cihazları imalatçısı Naim ile dünyanın en iyi araç içi müzik sistemini kurmak için işbirliğine gidiyor. Bentley Motors, dünyanın en itibarlı hi-fi sistemleri üreticilerinden biri olan Naim Audio ile ortaklık yaptı. İki lüks sınıf İngiliz markasının birleşmesi sayesinde Bentley, müşterilerine eşi benzeri olmayan bir ses sistemi kalitesi sunmayı planlıyor. Bu ortaklık yeni nesil dijital sinyal işleme (DSP)* sisteminin ticari anlamda ilk kullanımı olacak.

Yeni araç içi müzik sistemleri, 18 ay zaman alan bir araştırma ve geliştirme sürecinin ardından kullanılıyor. "Canlı-gibi" bir ses kalitesi sunan sistem hem Bentley'in hem de, Naim'in "kaliteden taviz vermeme" felsefesine tamamı ile bağlı kalarak geliştirildi.

Tasarım fikrinden üretime kadar Bentley ve Naim'in mühendisleri, her bir model için dikkat ile ayarlanmış en ileri seviyedeki ses analizlerinin kullanıldığı bir ses sistemi yaratmak için birlikte çalıştılar. Her bir sistemin en önemli özelliği 1100 Wat gücündeki amplifikatörü olup modeline bağlı olarak 15 âdete kadar hoparlör bağlanabilmekte.


16 yıl önce