|

Dijital ihracat ekonomilere can suyu olur

Turkcell dijital ekonomi vizyonunu, Almanya’da düzenlenen Operations Transformation Forum (OTF) 2018 etkinliğinde anlattı.

Haber Merkezi
04:00 - 7/09/2018 Cuma
Güncelleme: 01:17 - 7/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Terzioğlu, dijital uygulamaların ihracatı için global operatörlerle iş birliği aşamasında olduklarını açıkladı.
Terzioğlu, dijital uygulamaların ihracatı için global operatörlerle iş birliği aşamasında olduklarını açıkladı.

300’ü aşkın telekom operatörünün üst düzey yöneticisi ile sektör analistlerinin katıldığı etkinlikte konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Farklı kıtalardan 30’a yakın telekom operatörüyle dijital hizmetler alanında iş birliği yapmak için görüşüyoruz” dedi. Terzioğlu büyümenin ancak dijital ekonomiler oluşturarak sağlanabileceğine dikkat çekti.

HİKAYEMİZİ DİNLİYOR

Dijital uygulamaların ihracatı için global operatörlerle iş birliği aşamasında olduklarını açıkladı. Terzioğlu, “Şirketimizin dijital hizmet ve teknolojilerini Lifecell Ventures ile tüm dünyayla paylaşıyoruz. Bunların arasında Afrika’dan, Karayipler’den, Nepal’den, Amerika’nın Latin tarafından ve Doğu Avrupa’dan operatörler de bulunuyor. Güneydoğu Asya'dan Karayiplere farklı kıtalardan şirketler, dijital hizmetlerimizi inceliyor, dijital ekonomiye katkı sağlayan hikayemizi dinliyor” dedi.

  • Moldova örneğiyle anlattı
  • Turkcell Ar-Ge ekibinin geliştirdiği ürün ve hizmetlerin Lifecell Ventures ile dünyaya açıldığına dikkat çeken Kaan Terzioğlu, “Dijital operatör olmak bizim için başarıya giden bir formül. Turkcell’in ‘dijital ihracat’ döneminin en somut örneği Moldovalı Moldcell olmuştu. Bu örnek, dijital hizmetlerimizin küreselleşmesine yönelik büyük bir adım” diye konuştu.
#Türkcell
#Dijital ihracat
6 yıl önce