|

Ekonomi dolardan ibaret değil

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/06/2018 Pazar
Güncelleme: 00:47 - 3/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Albayrak Holding CEO’su Doç Dr. Ömer Bolat
Albayrak Holding CEO’su Doç Dr. Ömer Bolat

Birbirinden farklı sektörlerden uzman yaklaşık 200 isim DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen iftar organizasyonunda bir araya geldi. Ekonomi alanında sunumuyla gecede söz alan Albayrak Holding CEO’su Doç Dr. Ömer Bolat, konuşmasında Türkiye’de ve dünyada para piyasalarındaki dalgalanmalardan bahsetti.

UZMANLAR SÖZ ALDI

Bolat, ülkemizde ekonomiye sadece dolar gözüyle bakılmamasının gerekliliğini vurguladı. Taşkın Tahmaz ise 'Profesyonel Koçluk' sistemine dünyada ve Türkiye’de verilen önemin giderek arttığını belirtti. Tahmaz, “Koçluk, insan kaynağının kendi potansiyelini daha da ileriye taşımak için yönetimsel alanda ve kişisel bazda performansını artıran bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

AİLE ŞİRKETLERİNE TÜYOLAR

Ev sahipliği yapan DD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir ise konuşmasında; gelenekselliğin ve değerlerin önemini vurguladı. Erdemir, bu tarz organizasyonları gerçekleştirmenin de bunlara katılım sağlamanın da bunu destekler nitelikte olduğunun altını çizip katılımcılara teşekkür etti.

#Ekonomi
#Dolar
6 yıl önce