|

Fırtınalı bir heyecan...

Dünya lansmanı Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak Mini John Cooper Works Cabrio, açık havada sürüş keyfini performans ile birleştiriyor

00:00 - 22/02/2009 Pazar
Güncelleme: 03:11 - 22/02/2009 Pazar
Yeni Şafak
Fırtınalı bir heyecan...
Fırtınalı bir heyecan...

Üstü açık olarak kullanmanız için size adeta yalvaran yeni Mini Cabrio, şimdi çok daha sportif ve dinamik özelliklerle geliyor. Yeni Mini Cabrio'un bir kaç hafta önce yapılan tanıtımından sonra, şimdi de Mini John Cooper Works Cabrio, 05 - 15 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarında otomobil severler ile buluşacak.

Mini John Cooper Works Cabrio, “John Cooper Works” alt markası ile Mini çatısı altında sunulan üçüncü model. Üstü açılabilen yüksek performanslı bu model, ilk kez Mart 2008'de Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkan Mini John Cooper Works ve Mini John Cooper Works Clubman modelleri gibi, iki markanın uzun süreli geçmişlerinin yanı sıra aralarındaki yakın ilişkiyi ve yeni modellerin geliştirilmesine olan etkiyi temsil ediyor.

Mini'nin yüksek performans modelinin açık hava versiyonu, bir yarış otomobilinin kusursuz sürüş teknolojisini, Mini Cabrio'nun estetik görüntüsü ile birleştiriyor. Motor sporlarına duyulan tutku ile biçimlenen Mini John Cooper Works Cabrio, güneş ışıklarını içine alması, rüzgarı yalayıp geçmesi ile sürüş keyfinin en saf halini sunuyor.

Mini John Cooper Works Cabrio, 1,6 litre hacimli, 4 silindirli, twin-scroll turbo şarjlı ve doğrudan yakıt enjeksiyonlu motoru sayesinde fırtınalı bir heyecan vaat ediyor.






15 yıl önce