|

Pakistan’ın kalkınmasına Albayrak katkısı

Pakistan Milli Günü kutlamaları kapsamında Pakistan İstanbul Başkonsolosluğu ile Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Pakistan Trabzon Fahri Başkonsolosu Ahmet Albayrak’ın ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi. Başkonsolos Yusuf Junaid ve Ahmet Albayrak, dostluk ve kardeşlik mesajı verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:02 - 18/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Pakistan Milli Günü kutlamaları kapsamında Pakistan İstanbul Başkonsolosluğu tarafından resepsiyon düzenlendi. Pakistan Başkonsolosu Yusuf Junaid, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Pakistan Trabzon Fahri Başkonsolosu Ahmet Albayrak ile Pakistan İzmir Fahri Başkonsolosu Cahit Yaşar Eren, Pakistan Bursa Başkonsolosu Murat Tarman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyona geniş bir davetli toplululuğu katıldı. Türkiye ve Pakistan milli marşlarının ardından konuşan Junaid, Pakistan'a birçok alanda yatırım yapan ve Pakistan halkının her zaman yanında olan Albayrak Grubu'na teşekkür ederek, “Albayrak Grubu Pakistan'da yaptığı dev yatırımlarla ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır” dedi.



PAKİSTAN'IN İYİLİĞİ İÇİN DUA EDİYORUZ


Resepsiyona katılan Albayrak Grubu CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat da konuşmasında Türkiye'nin Pakistan'daki yatırımları ile ilgili bilgi verdi. “Pakistan'la ilgili yeni yatırımlarımız ve projelerimiz” olacak diyen Bolat, “Pakistan'ın Milli Günü'nü yaşanan terör olayından dolayı iki ay gecikmeli olarak İstanbul'da kutluyoruz. Pakistan'ı seven ve Pakistan'ın her zaman iyiliği için dua eden insanlar davete uyup bu resepsiyona katıldık. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Pakistan İslam Cumhuriyeti'nin Trabzon Fahri Başkonsolosu olduğu için burada kendimizi misafir olarak değil, ev sahibi olarak hissediyoruz. Albayrak Grubu olarak Pakistan'da katı atık toplamadan, otobüs ve metrobüs işletmeciliğine varıncaya kadar çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.



“İKİ KARDEŞ ÜLKE”


Siyasi anlamda istikrar olduğu zaman ekonomik gelişmelerin de hızlandığını ve Pakistan'ın son birkaç yıldır yakaladığı siyasi istikrarın ekonomisine de katkı sağladığını ifade eden Ömer Bolat, “Albayrak Grubu olarak Pakistan'ın kalkınmasına ve halkın hizmet alanlarına büyük önem veriyoruz. Bu güzel ülkenin halkına yardımcı olmayı bir görev biliyoruz. Bizim uluslar arası açılımlarımız da Pakistan'da önemli rol oynamaktadır. İnşallah önümüzdeki aylarda yeni projeler de gündeme gelecektir. Pakistan ve Türkiye iki kardeş ülke, iki kardeş millet birlikte hem ekonomik hem sosyal hem de siyasi açıdan omuz omuza daha büyük


başarılara imza atarlar ve dayanışmalarını güç birliklerini arttırırlar diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.







ALBAYRAK GRUBU'NA TEŞEKKÜR ETTİ


Pakistan'a bir çok alanda yatırım yapan ve Pakistan halkının her zaman yanında olan Albayrak Grubu'na teşekkür eden İstanbul Başkonsolosu Yousuf Junaid, “Şu an görevdeki Türk hükümeti ile Pakistan arasındaki yatırımlara bakıldığı zaman daha önceki hükümetlerin yatırımlarına büyük fark attığını görmekteyiz. Türkiye'nin yatırımlar Pakistan'ın kalkınmasına büyüt katkı sağlamaktadır” diye konuştu.



Milli güne çok sayıda üst düzey katılım


Pakistan'ın Milli Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen resepsiyona Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Pakistan Trabzon Fahri Başkonsolosu Ahmet Albayrak, Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Yousuf Junaid, ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Beyti Et Lokantalarının sahibi iş adamı Beyti Güler, iş adamı Murat Yalçıntaş, Zorlu Enerji Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yağmur Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.


#Albayrak Grubu
#Pakistan Milli Günü
#Ahmet Albayrak
8 yıl önce